0.5 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 28 studenoga, 2022

Mora biti sve čisto!!!

Kada je sve čisto, uredno, dezinficirano, tek tada se osjećaš opušteno. Sve smo različite i upravo zbog toga neke žene koje su fleksibilnije za čišćenje (dva puta tjedno je dovoljno usisati i pobrisati prašinu), ti to radiš svaki dan, neće te razumjeti. I ne trebaju. Ovo je tvoj život i bitno je da si ti u njemu sretna.

Jedino kome bi trebala dati pažnju, jer ne razumije tvoj odnos s prašinom je tvoj životni partner. Njemu baš i nije lako, jer živjeti s čistunkom pod istim krovom možda ima više nedostataka nego prednosti.

Čarape su uvijek pored košare za veš ili kreveta, po stoti put si mu rekla da ih stavi u košaru, ali on ništa. Ne čuje ili ne razmišlja, ili, tko zna gdje je on umom u tom trenutku skidanja čarapa s nogu. Njemu to nije važno,nije!!!, a ti se nerviraš i postaješ zanovijetalo.

Pokušaj unijeti neke promjene. Dobro će doći tebi, a posebno njemu.

Promjene.

Neke stvari moraš prihvatiti i mijenjati. Jesu li doista ta prašina ili čarape toliko vrijedni tvoje svađe s parterom? Ovdje nastupa kompromis, on bi trebao tebe prihvatiti kao nekoga kome je čišćenje bitna životna stavka, a ti bi trebala prihvatiti to da te on ne razumije i smatra da prašina i nije neka posebna stvar oko koje se treba brinuti. Zapamti, tvoj dom nikada neće biti čist onoliko koliko ti želiš da bude.

  BALKANSKA PRAVILA: Da se pravim kako uživam u kuhanju paradajza i da se FINO UDAM!

Bez obzira koji muškarac bio u tvom životu, svaki će za tebe (ako si čistunka) biti neuredan. Tako da nema smisla svađati se s njim, jer on jadan nije kriv.

U većini slučajeva mu moraš pokazati ( natjeraj se, pokušaj) da možeš imati “slobodan dan od usisavanja”. Bit će njemu lakše, Dok ćeš ti sebe testirati na taj slobodan dan od pospremanja, i on će se tada više opustiti.

Moraš razumjeti da nitko nije idealan, da ste oboje možda iz drugačijih okruženja, drugačijih svjetonazora, ipak ste muškarac i žena i naravno da gledate na istu stvar potpuno drugačije. Bilo bi i tebi lakše da ga ponekad uključiš u svoj rad pospremanja ( posebno ako imate dječicu). Neka on skuha ručak ili objesi veš, neka pospremi svoju radnu sobu ako je ima ili neka sredi garažu ili samo neka ne mrda s kauča dok vam se pod ne osuši.

Kasnije uživajte oboje u čistom domu koji ponavljam, savršeno čist dom ne postoji. Bitniji su savršeno čisti odnosi i ljubav između vas dvoje.

  Deda koji je doskočio zabrani kretanja mnoge je nasmijao (FOTO)

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU