2 C
Sarajevo
Četvrtak, 2 prosinca, 2021
Još

  Pronalazak vozila korištenog prilikom razbojništva

  ()

  Radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništva u prostorije “Union banke”, ulica Topal Osman paše, općina Novo Sarajevo, izvršenog 10. jula policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su došli do saznanja da su prilikom izvršenja tog krivičnog djela izvršioci koristili putničko vozilo marke “vw golf A-6”, sa nepripadajućim registarskim tablicama.

  Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS su danas u ulici Paromlinska, općina Novo Sarajevo, pronašli putničko vozilo koje je specijalnim vozilom “pauk” prevezeno u adekvatan prostor MUP-a KS radi preduzimanja daljih mjera i radnji, saopćeno je iz MUP-a KS.

  Izvršenim provjerama utvrđeno je da je predmetno vozilo 5. jula otuđeno sa područja općine Stari Grad Sarajevo i da se na vozilu ne nalaze pripadajuće registarske tablice.

  Policijski službenici Sektora kriminalističke policije nastavljaju rad na daljem rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutih krivičnih djela.

  (FENA) M.L.


  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  Možda vas zanima I OVO