Musemić raskinuo ugovor s Igmanom

Husref Musemić nije više trener Igmana iz Konjica.

Iz kluba je saopćeno da je sa sarajevskim trenerom sporazumno raskinut ugovor, uoči početka nove sezone u Premijer ligi BiH.

  • FK Igman Konjic zahvaljuje se gosp. Musemiću na dosadašnjem i želi puno sreće i uspjeha u budućem radu – naveli su iz ovog kluba.

Musemić je kandidat za mjesto šefa stručnog štaba FK Sarajevom nakon odlaska sa klupe Mirze Varešanovića. Ukoliko se vrati u svoj matični klub, Musemiću će to biti šesti mandat na klupi tima sa Koševa.

Fena

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU
[td_block_7 modules_on_row="" show_date="none" show_com="none" show_review="none" show_excerpt="none" show_audio="none" show_btn="none" show_cat="none" show_author="none" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiNTAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ==" sort="" category_id="_related_cat" modules_gap="5" all_modules_space="15" image_floated="" video_popup="" show_vid_t="none" excl_show="none" meta_info_align="" art_btn="10px 0px 0px 0px" modules_category="image" hide_audio="yes" pag_space="15" f_title_font_size="20" f_title_font_line_height="1.2" f_title_font_weight="500" mc1_tl="12" m6f_title_font_size="eyJwaG9uZSI6IjE3IiwiYWxsIjoiMTYifQ==" m6f_title_font_line_height="eyJwaG9uZSI6IjEuMiIsImFsbCI6IjEuMiJ9" m6f_title_font_weight="eyJwaG9uZSI6IjcwMCJ9" time_ago_txt_pos="yes" time_ago_add_txt="prije" limit="6" time_ago="yes"]