Muškarac iz Čapljine poginuo pri slijetanju autom u Neretvu – TNTportal.ba

 U automobilu, koji je pronađen u rijeci Neretvi kod mjesta Krućevići u općini Čitluk, pronađeno je beživotno tijelo tijelo muške osobe.

Pripadnici Hercegovačke gorske službe spašavanja (HGSS) izvukli su iz Neretve kod Kručevića u općini Čitluk vozilo marke Škoda Fabia, u njemu se nalazilo beživotno tijelo osobe inicijala D.J. (1980.). Osoba je iz Šurmanaca kod Čapljine, a sestra je dan ranije prijavila njegov nestanak, potvrdio je u izjavi za Fenu Ljudevit Marić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ).

Na službenim stranicama HGSS-a Čapljina navodi se kako se božićna potraga za nestalim završila tužnim krajem.

Na poziv predstavnika mještana iz sela Šurmanci, općina Čapljina, u ponedjeljak večer dobili smo dojavu o nestanku D.J. (1980.) iz Šurmanaca. Nestali je posljednji put viđen 24. prosinca u večernjim satima i od tada mu se gubi svaki trag. Nedugo nakon dojave uočeno je vozilo u rijeci Neretvi, blizu mjesta prebivališta nestalog. Članovi Gorske službe spašavanja Čapljina izlaze na teren, zajedno sa kolegama iz ISS Mostar, prilaze do vozila potopljenog u vodi i uočavaju tijelo. Nakon toga se pristupilo izvlačenju tijela i vozila čime je završena potraga, stoji na stranici HGSS-a Čapljina.

(www.jabuka.tv)

www.jabuka.tv

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU