Muškarci padaju na koljena kada one prođu ulicom: Žene rođene u ova 4 znaka su boginje ljepote!

Ovan

Žena Ovan poseduje nešto mistično, tajanstveno i nedokučivo. Mnogi muškarci to smatraju intrigantnim i požele da istraže tu njihovu stranu, piše Krstarica.

Djevica

Muškarce privlači sposobnost Device da živi skladno. Posmatraju ih kao prave porodične žene. Kada zavole, ne gube interesovanje za partnera i njihova sposobnost da otvoreno govore o svojim osećanjima i željama imponuje muškarcima. One su odane supruge i dobre majke.

Lav

Predstavnice ovog znaka navode muškarce da izgube razum zbog njih. One privlače pažnju poput magneta. One su atraktivne i dostojanstvene u isto vreme. Ove žene su prirodne kraljice, a muškarci će želeti da im pruže pažnju.

Strijelac

Žene Strelci vrlo često i lako osvajaju srca muškaraca. Aktivne su, lake za komunikaciju i neće se uvrediti zbog sitnica. Predstavnice ovog znaka su brižne i nežne. One znaju kako da zaštite svog partnera od rizičnih radnji i kako da ga sačuvaju od negativnih emocija.

Muškarci padaju na koljena kada one prođu ulicom: Žene rođene u ova 4 znaka su boginje ljepote! appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU