14 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Na glavnim cestovnim pravcima prometuje se bez smetnji i posebnih ograničenja

 Na glavnim cestovnim pravcima promet teče bez smetnji i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica – Nemila, prometuje se usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka – Gradiška, prometuje se na mjestu izvođenja radova usporeno.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporiji promet zbog radova očekivati je na:
– M-1.8 Srebrenik – Orašje (tunel Ormanica),
– M-2 prolaz kroz Neum,
– M-5 Jajce (most preko rijeke Plive), Busovača – Kiseljak,
– M-17 Tarčin – Konjic (Bradina), Tasovčići – Klepci (raskrižje M-17 i M-6),
– M-18 Semizovac – Vogošća, Kladanj – Podpaklenik,
– M-19.2 Kladanj – Vlasenica.

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

- Oglašavanje - na glavnim cestovnim pravcima prometuje se bez smetnji i posebnih ograničenja

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-1.8 Šićki Brod – Srebrenik u mjestu Potpeć i M-14.1 Brod – Odžak (Klakari Donji).

Zbog radova obustavljen je promet na R-474 Jelah – Piljužići (most preko Usore). Alternativni pravac je Jelah Polje – Sivša – Tešanjka – Jelah,  dok vozila do 7,5 t. mogu koristiti i pravac Jelah Polje – Kalošević – Jelah.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici dr. Ante Starčevića (od hotela “Ero” do raskrižja s ulicom Vokića i Lorkovića).

Zbog izvođenja radova na R-425a Tromeđa – Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja, saopćeno je iz IC-a AMSBiH.

(FENA)


0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -
NAJNOVIJE
Možda vas zanima