Načelnik Dujo sa predstavnicima Medžlisa IZ Novi Travnik

Načelnik općine Novi Travnik Stjepan Dujo danas je u službenu posjetu primio glavnog imama Medžlisa Islamske zajednice Novi Travnik Saliha-ef. Zukića te tajnika Medžlisa Fahira Begovića.

Sastanku je trebao nazočiti i Abdulaziz Rizvić predsjednik Medžlisa Islamske zajednice u Novom Travniku no zbog obaveza profesora u Mješovitoj srednjoj školi, morao je odgoditi u posljednji tren.

Jedan od povoda sastanak bio je predstojeći Ramazanski bajram ali i brojne zajedničke teme odnosno prostor za suradnju svih vjerskih zajednica, pa tako i Islamske sa strukturama općinske vlasti.

Gosti su zahvalili načelniku na pozivu, čestitali preuzimanje ove dužnosti ali i pohvalili dosadašnji odnos, konkretno, ispoštovanu odluku proračunskog plana prema vjerskim zajednicama točnije uplaćenu financijsku tranšu kao pomoć u radu.

Obećali su nastaviti uspješnu komunikaciju te i načelnika nastaviti pozivati na sve važnije prigode ove zajednice dok je načelnik Dujo obećao podršku svim važnijim projektima, planovima i općenito podržavati suradnju sa Medžlisom te općenito cijelom Islamskom zajednicom ove općine.

Iskoristio je i ovu prigodu, predstavnicima Medžlisa ali i svim muslimanskim vjernicima Novog Travnika čestitati nadolazeći Bajram.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU