Načelnik Marjanović gost Radio Viteza

Danas u sklopu Jutarnjeg programa Radio Viteza, gost je bio načelnik Općine Vitez gospodin Boris Marjanović. Godina je na izmaku i bio je to odličan povod za presjek stanja s načelnikom.

Načelnik Marjanović istaknuo je kapitalne projekte koji su urađeni u ovoj godini i najavio planirane projekte za sljedeću godinu. Građani Općine Vitez najveći problem imaju oko infrastrukturnih projekata kao što su rekonstrukcija vodovodne i kanalizacijske mreže te asfaltiranje dionica na području općine.

Za vrijeme mandata Borisa Marjanovića usvojen je najveći proračun, ugovoren je povratak dijela Općinskog suda za odjele Vitez i Busovača kao i izgradnja nove lamele Doma zdravlja Vitez koji je potpomogla i Općina zajedno s višom razinom vlasti.

Mnogo je projekata s kojima je Općina aplicirala na više razine, ali sustav Javnih nabavki uvelike otežava početak radova za neke projekte, jer žalbeni postupci na rezultate tendera znaju trajati i do godine dana.

Zamišljeno je da se u idućoj godini ide u projekt rekonstrukcije Gradskog parka, a kao ideja u začetku je i proširenje Dječjeg vrtića Vitez i izgradnja jaslica.

Načelnik je posebno želio istaknuti rekonstrukciju sportskih terena koji su realizirani u ovoj godini, a to je rekonstrukcija košarkaškog igrališta, uređenje prostorija Sportskog saveza, rekonstrukcija dijela Gradskog stadiona, okolica Gradske sportske dvorane te nabavka semafora u dvorani.

Sve o čemu je govorio načelnik Općine Vitez možete poslušati u prilogu:

Za vikend u Vitezu se održava Božić u Vitezu, potom veliki koncert Sergeja Ćetkovića koji je zakazan za 27. prosinca, a ove godine kao i prethodni bit će upriličen javni Doček Nove godine.

Na koncu, s načelnikom Marjanovićem smo razmjenili prigodne, blagdanske darove i zakazali novi susret u novoj godini.

Radio Vitez

www.radiovitez.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU