Načelnik Muzur ugostio bh. boksera Dylana Rajića

Da su sportisti među najboljim ambasadorima naše države i da se sportskoj javnosti i svijetu predstavljaju na najbolji način, uvjerili smo se bezbroj puta. Kao i u činjenicu da naša zemlja obiluje brojnim talentima kojima samo treba pružiti priliku.

Sjajni bh. bokser, Dylan Rajić, posjetio je načelnika Općine Ilidža, Nermina Muzura, po povratku iz Budve gdje je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za boksere do 22 godine.

– Osim bokserkih vještina koje svakodnevno pokazuje na terenu pod trenerskom palicom Almedina Fetahovića, krase ga i ljudske vrline uzornog sportiste i primjer je mladim ljudima na svakom mjestu i u svakom trenutku – rekao je Nermin Muzur, načelnik Općine Ilidža.

Mogao se boriti za Nizozemsku i Hrvatsku, ali je srce željelo samo jedno – da se bori pod zastavom svoje Bosne i Hercegovine. Poput pravog šampiona, ne manjka mu hrabrosti ni da otvoreno govori o svojim najvećim željama, a kako su sportisti jedni od najboljih ambasadora Bosne i Hercegovine želimo mu da nastavi u svijetu na dostojanstven način predstavljati našu domovinu.

www.tvsa.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU