15 C
Sarajevo
Petak, 9 prosinca, 2022

Načelnik Općine Jajce primio Miss BiH Jajčanku Ivanu Ladan

Načelnik Općine Jajce Edin Hozan danas je primio Miss Bosne i Hercegovine, Jajčanku Ivanu Ladan i još jednom čestitao na ovoj prestižnoj tituli, na hrabrosti i samopouzdanju, naglasivši da je ovo za sve nas veliki uspjeh. Uz cvijeće, načelnik Hozan Ivani je poklonio i novčani dar Općine Jajce.

-Veoma smo sretni i smatram da je ovo jedan veliki događaj za naš grad. Osim što naš grad posjeduje brojne prirodne ljepote i kulturne znamenitosti uvijek sam isticao naše ljudske resurse koje posjedujemo u mnogim oblastima. Evo i ovaj put se pokazuje da naš grad ima ono što je najvrjednije, a to su ljudi. Dakle, Jajce ima Miss Bosne i Hercegovine i zbog toga smo sretni. Ponosni smo na našu Ivanu i sigurni smo da će ona na najljepši način predstavljati ne samo Bosnu i Hercegovinu nego i naš grad Jajce iz kojeg ona dolazi, tamo gdje je ona rođena, istakao je načelnik Hozan poželjevši Ivani mnogo sreće u Londonu i čestitajući Ivaninim roditeljima kao velikoj podršci.

Ivana Ladan je mlada, jednostavna i skromna djevojka, studentica četvrte godine psihologije, koju je iznenadna revija odvela na izbor za Miss. Kao najljepša djevojka iz Srednjobosanskog kantona našla se na natjecanju za Miss Federacije BiH, plasirala se među 24 najljepše djevojke za izbor Miss BiH i ponijela titulu najljepše djevojke u BiH.

  Zenički muzej na vrijeme prekoračio prag 21. stoljeća i uspješno odgovorio krizi

Ivana se zahvalila načelniku na prijemu ne krijući zadovoljstvo što je ovom titulom omogućila sreću i svom gradu.

-Zahvalna sam i sretna što je moj grad Jajce i Općina Jajce meni velika podrška i trudiću se na najbolji način predstaviti ne samo svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu nego i svoj rodni grad Jajce, naglasila je Ivana podsjećajući da je kratki film o predstavljanju zemalja učesnica Svjetskog izbora za Miss već poslan u direkciju u London, a na filmu uz Ivanu i kadrove iz BiH, nalaze se i najljepše slike, slike njenog Jajca, na što je posebno ponosna.

U pratnji Ivane bila je i mama Anđelka koja se zahvalila načelniku Edinu Hozanu i Općini Jajce na prijemu i podršci za njenu kćerku.

-Ivani Ladan, našoj Jajčanki, Miss BiH, želimo mnogo sreće na izboru za Miss svijeta 2019 koje će se održati 14. decembra u Londonu uz učešće 130 najljepših žena iz cijelog svijeta, poručili su iz Općine Jajce.

 

 

(opcina jajce)

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU