NAJBITNIJE STAVKE KOJE ĆE VAM POMOĆI U LJUBAVNOM ODNOSU “Čarobni sastojci” za bolju vezu

Komplimenti

Ne oni jeftinin komplimenti koji zvuče kao citat s Pinteresta – govorimo o komplimentima kojima pokazujemo koliko nam je osoba važna u životu. Žene ih obožavaju, ali često zaboravljamo da oni jako gode i muškarcima. Kompliment u vezi s nečim što je dobro napravio prosječnom će muškarcu podići raspoloženje i ego, a upravo im takvim komplimenata hronično nedostaje.

Izvinjenja

Najteže je izgovoriti “oprosti”, ali upravo ta riječ može da spasi vezu od propasti. Ponekad ju je čak dobro upotrijebiti i kad nismo u krivu, zbog mira u kući. Stvar je vrlo jednostavna – ljudi koji imaju sposobnost da priznaju da mogu biti u krivu jednostavno bolje funkcionišu u paru od onih koji misle da su uvijek u pravu.

Iskazivanje zahvalnosti

Još jedna stvar koja se često zaboravlja, pogotovo u dugim vezama. Ako partneru ne damo do znanja da smo zahvalni za stvari koje radi, ma koliko one male bile, s vremenom će dobiti osjećaj da ga ne cijenimo, što otvara vrata velikim svađama.

BONUS VIDEO:

NAJBITNIJE STAVKE KOJE ĆE VAM POMOĆI U LJUBAVNOM ODNOSU “Čarobni sastojci” za bolju vezu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU