Najgledanija televizija u Bosni i Hercegovini Nova BH emitovat će se i ubuduće u okviru programske ponude Telemach-a. Prihvatili smo ponudu kanala Nova BH, jer smatramo da građanima Bosne i Hercegovine treba omogućiti najbolji TV sadržaj.

Ugovor o emitovanju TV Nova BH neće ni na koji način opteretiti korisnike, jer se cijene kablovskih paketa Telemach-a neće mijenjati i ostaju iste kao u 2019.godini.

U godini održavanja vrhunskih sportskih događaja, a na čije prenose pravo ima Nova BH, procijenili smo da je njihova cijena od 0.6 EUR po korisniku prihvatljiva i konkurentna. Ova televizija koja posluje u okviru United Grupe ima sadržajan zabavni, serijski i filmski program kao i najkvalitetniji lokalni informativni program.

Podsjećamo da nam je Telekom Srbija, osnivač i vlasnik Mtel-a BH kao ekskluzivni zastupnik RTS-a tražio od 0,2 do 1,2 EUR po korisniku za emitovanje programa RTS koji je vrlo često zatamnjen za područje Bosne i Hercegovine, dok Pink za svoj paket kanala traži od 1 do 1.6 EUR po korisniku.

Radeći prije svega u interesu naših lojalnih korisnika, a i svih budućih, procijenili smo da je veoma važno da im omogućimo gledanje televizije Nova BH.

Svakodnevno radimo na unapređenju usluga i zbog toga ćemo i ubuduće korisnicima Telemach paketa garantovati najbolji sadržaj i najgledanije kanale, kao i najkvalitetniji internet.

Loading..
ChatBot

1
Komentari

avatar
1 Teme komentara
0 Odgovori na temu
0 Followers
 
Najnoviji komentari
Najpopularniji komentari
1 Autori komentara
babuka Autori nedavnih komentara
  Prati komentare na ovaj članak  
Najnovije Najstarije Najpopularnije
Obavijest o
babuka
Gost
babuka

Ali zato od 2021. će da bude daj još 2,5 evra.