NAJNOVIJA VIJEST/ Pucnjava na mestu potrage za malčanskim berberinom

Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, do kojih je došao “Alo!”, u brdima iznad Knjaževca došlo je do pucnjave između policije i Ninoslava Jovanovića zvanog Malčanski berberin.

Ovu informaciju objavile su i Knjaževačke vesti, navodeći su se čula četiri pucnja, kao i da se pretpostavlja da je begunac pogođen od strane snajperista policije koji su ga locirali uz pomoć meštana i lovaca.

Nešto kasnije, mediji su preneli da pucnjava ipak nema veze sa potragom za “Malčanskim berberinom” i nestalom devojčicom.

najnovija vijest/ pucnjava na mestu potrage za malčanskim berberinom

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Podsetimo, dvanaestogodišnja Monika Karimanović nestala je 20. decembra u 7.28 minuta, tačno 8 minuta nakon što je izašla iz svoje porodične kuće u Suvom Dolu i krenula ka selu Donji Brod u školu.

U potragu za Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao “Malčanski berberin”, otmičarem i silovateljem i dvanaestogodišnjom Monikom uključeno je ovoga jutra još 100 žandarmerije i granične policije.

najnovija vijest/ pucnjava na mestu potrage za malčanskim berberinom

FOTO: FACEBOOK.COM/ALEKSANDRA CAKA

Na terenu je u ovom trenutku više od 300 pipadnika policije, a kako Alo.rs saznaje, oni pretražuju sela Podvis i Rogošte, na teritoriji opštine Knjaževac.

Uskoro opširinije…

 

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU