Najnovije izdanje Gazzette dello Sport: Revolucija u Milanu!

Postaje sve izglednije da će Milan doživjeti ozbiljne promjene i ovog ljeta.

Riječi “rekonstrukcija”, “revolucija” ili “reforma” vjerovatno se počinju gaditi navijačima Milana, čiji tim se iz godine u godinu potpuno mijenja i iznova pokušava da se izgradi.

Sada, kada je propao projekat u s legendama Zvoneom Bobanom i Paolom Maldinijem, koji su očigledno pogriješili pri odabiru trenera (Giampaolo, Poli), iako ih treba pohvaliti za transfere igrača poput Bennacera, Ibrahimovića, Hernandeza ili Rebića, Rossoneri spremaju veliki zaokret.

najnovije izdanje gazzette dello sport: revolucija u milanu!
najnovije izdanje gazzette dello sport: revolucija u milanu!

Gazzetta dello Sport tvrdi da je Ralf Rangnick sve dogovorio s Rossonerima, ali da će on biti tehnički direktor kluba s potpunim ovlastima glede transfera, dok će za trenera biti imenovan mladi Julien Nagelsmann.

Njemački stručnjak ima samo 32 godine i već se proslavio vodeći Hoffenheim i Leipzig i uglavnom je on osoba koja sprovodi Rangnickove zamisli u djela. To bi valjda trebao da radi i u Milanu.

Rangnick će promijeniti filozofiju Milana zajedno s Nagelsmannom, za očekivati je ljepši i efikasniji nogomet, ali i potpune igračke promjene i daleko mlađi kadar. Proizvodnja kvalitetnih igrača bit će u većem fokusu nego prije, a vidjet ćemo hoće li to u konačnici, osim zarade, Milanu donijeti i rezultate kojih odavno nema.

Uglavnom, revolucionarno izdanje Milana po ko zna koji put je ispred nas. Sportsport

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU