Nakon hapšenja u BiH završio na reanimaciji

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka zatražilo je kompletnu dokumentaciju o zdravstvenom stanju Dragana Miletića kojem se nakon hapšenja zbog pokušaja ubistva pogoršalo zdravstveno stanje, te je završio u komi.

“Obavještavamo vas da je ovo Tužilaštvo uputilo zahtjev UKC RS za dostavu cjelokupne medicinske dokumentacije i informacija o zdravstvenom stanju Miletić Dragana, od prijema u UKC RS”, navodi se u odgovoru banjalučkog tužilaštva.

Miletić je uhapšen 2. aprila ove godine nakon što je u banjalučkom lokalu jednog gosta udario flašom u glavu, a drugog nožem ubo u grudi.

Nedugo nakon hapšenja, Miletiću se pogoršalo zdravstveno stanje, te je prebačen u UKC RS, gdje mu je konstatovano krvarenje u mozgu, prenosi Srpskainfo.

Policijska uprava Banja Luka do sada se nije oglašavala o okolnostima u slučaju Miletića, a iz UKC navode da je njegovo zdravstveno stanje i dalje teško, te su sve prognoze neizvjesne.

“Prema riječima dežurnog doktora u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje dr. Dragana Švrake pacijent za koga ste poslali upit je i dalje teškog opšteg stanja, priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne”, odgovorili su iz UKC RS.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU