Nakon Mornara, Obradović je potvrdio potragu za pojačanjem na jednoj poziciji

Košarkaši Partizana uvjerljivom pobjedom nad Mornarom krenuli su u obranu naslova u ABA ligi.

Nakon utakmice trener crno-bijelih Željko Obradović pričao je o utakmici, onome što Partizan čeka, pojačanjima i Zeku Ledeju, koji nije igrao protiv ekipe iz Bara.

– Drago nam je što smo ugostili naše drage sportske prijatelje iz Bara, ekipu Mornara. Pokušali smo utakmicu pripremiti na način da našim igračima damo sve informacije, iako je protivnik odigrao mali broj utakmica. Odigrali smo ozbiljnu utakmicu, rasporedio sam minutažu igračima i nadam se da su navijači uživali u dobroj košarci. Marnaru želim sve najbolje u budućnosti, a svojim igračima čestitam na pobjedizapočeo je Obradović na konferenciji za medije nakon utakmice.

Trofejni trener potvrdio je da je Partizan u potrazi za pojačanjem u reketu.

– Vodit ćemo računa da ne dođe do umora i ozljeda. Naznačio sam da razmišljamo o još jednom pojačanju. Nadam se da će svi moji igrači u momčadi ostati zdravi i zdravi.

Neće biti promjena u vanjskoj liniji.

– Nekad se zna dogoditi da svi preuzmu sve, ali ne događa se to tako često. Večeras su nas par puta kaznili na tom terenu. Klasični playmakeri će uvijek imati svoju ulogu, ne gledam je li to playmaker, kombinacija, trica… Dobar igrač je dobar igrač, on će igrati košarku, loš neće.

Novinare je zanimalo Obradovićevo mišljenje o Doužeru i Kaminskom, koji su večeras debitirali u europskoj košarci.

– Prilagođavaju se, imajte na umu da smo zajedno nešto više od mjesec dana. Imaju kvalitetu, razumiju stvari pred sobom. Mislim da će nam to puno pomoći u narednom periodu.

Zack Leday nije igrao u prvom meču sezone, ali trener Partizana uvjerava da nema razloga za brigu.

– Sve je u redu, brinemo o svim igračima, htio sam ga odmoriti. Tako je, uvijek će netko biti izvan ekipe, trudim se o svemu voditi računa, imamo plan i program pred sobom. Dobro je dijeliti minutezavršio je Obradović.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU