Nastavljamo jačim tempom, akcenat na Multimedijalnim platformama TVSA

U jutarnjem programu Televizije Sarajevo, a povodom Dana nezavisnosti BiH,  gostovala je Zerina Ćosić Vrabac, izvršna direktorica za program i produkciju Televizije Sarajevo.

U svom televizijskom nastupu najavila je sadržaje koji očekuju gledatelje u programu tokom dana a povodom Dana nezavisnosti BiH. Specijalne emisije posvećene jednom od najznačajnijih datuma u našoj historiji rezultat su dobre pripreme te rada produkcije i programa ali i bogate arhive koju posjeduje ova televizija. 

Najavila je da će se ista praksa praćenja značajnih dogadaja u programu nastaviti i u narednom periodu a u aprilu se očekuje i višesatna živa emisija koja ce imati velikog odjeka u javnosti. Nije željela otkrivati detalje ali će gledatelji i gledateljice to moći vidjeti u programu i kampanji koja se priprema sa jednom od institucija i resornim kantonalnim ministarstvom.

Kazala je i da je u pripremi i postprodukciji bogat Ramazanski program, sa dosta značajnih razgovora, zanimljivih priča ali i kuhinja koju radi Amina Hasanović i brojna televizijska ekipa na čelu sa Amelom Hubijer Hatić. Naglasila je da će u budućem periodu akcenat biti na multimedijalnom pristupu te većem angažmanu portala i drugih novih medija koje posjeduje Televizija Sarajevo.

www.tvsa.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU