NE PROPUSTITE: Večeras na Galici manifestacija “Lažov godine”


Portal TNTportal.ba, udruga PRONT i PD Erik Brandis predstavljaju Vam manifestaciju koja će vas nasmijati do suza.

I.zabavna manifestacija u laganju “Lažov godine” održat će se  večeras 05.01. na Galici Vlašiću u Planinarskom domu Erik Brandis, sa početkom u 18 sati.

Organizatori najavljuju zabavu koja će vas nasmijati do suza, uz gastronomsku ponudu, domaćih delicija sa Vlašića, glazbeni program  koji će vas zabavljati do ranih jutarnjih sati, ali i vrijedne nagrade za pobjednike u laganju.

Organizatori su za pobjednike osigurali i nagrade naših sponzora, pobjednički pehar  i diplome. Zabava počinje od 18 sati a zabavljat će vas Busovački duo, Nane i Denis. Na Galicu stižu natjecatelji iz Rame, Dobretića, Paklareva, Bučića, Travnika, Viteza i Novog Travnika, a tko će najbolje slagati ostaje da vidimo.

Pravila su jasna, političari nemogu sudjelovati u natjecanju iz već dobro poznazih razloga, a ostala pravila su da laž ne smije biti već ispričana, laži moraju biti istinite i ne smiju nikoga vrijeđati, svi lažovi imaju pravo da kažu dvije laži, a laži će ocjenjivati pomno izabrani žiri kvalitetnih bombaša.

Na Galicu ponesite dobro raspoloženje. Svi ste pozvani i svi ste dobrodošli.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU