NEDJELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. MARTA Škorpije će privući zauzeta osoba, a Lavove očekuje prijatno iznenađenje

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao: Vaša energičnost i ubedljivost ove nedelje dolaze do izražaja, posebno ako radite sa strancima ili često putujete zbog posla. Već 3. marta, posljednja Mjesečeva četvrt u Strijelcu pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, planetom akcije, donoseći vam uvećanje zarade. Imate podršku osobe na položaju. Budite ipak oprezniji prilikom potpisivanja dokumenata i ugovora.

Ljubav: Nedostatak takta ove sedmice može da vam stvori probleme u odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo sa atraktivnom ali prilično nepouzdanom osobom, dok će zauzeti Ovnovi dovesti partnera do granice strpljenja. Preko prijatelja, krajem perioda, možete da upoznate jednu Vagu.

Zdravlje: Išijas.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao: Mada vaš vladalac Venera, 3. marta, pravi sekstil sa poslednjom Mjesečevom četvrti u astrološkom polju finansija, dobar dio zarade može da vam ode na vanredne troškove. Zbog napetog aspekta sa Merkurom, koji upravlja vašim poslovnim životom, tokom ovog perioda postoji opasnost da budete skloni pogrešnim odlukama. Trebalo bi da budete otvoreniji za nove ideje.

LJubav: Vaš vladalac Mars, blizu Venere, i ove nedelje obrazuje napet aspekt sa Uranom u vašem znaku, što se nepovoljno odražava na vaš emotivni život. Moguć je nagli raskid i isto tako naglo pomirenje, dok slobodnim Bikovima i bukvalno biti potrebno više slobode u vezi sa osobom koju će upoznati sredinom perioda.

Zdravlje: Izbjegavajte alkohol.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao: U vrijeme poslednje Mjesečeve četvrti u Strelcu, 3. marta, rođeni u drugoj dekadi trebalo bi da vode više računa prilikom dogovora i potpisivanja ugovora. Ipak, tokom ovog perioda će doći do izražaja vaša pronicljivost, snalažljivost i elokvencija. Zbog pozicija vašeg vladaoca Merkura u prepunoj astrološkoj kući karijere, možete da postignete dogovor o novom projektu.

Ljubav. Vaš emotivni život neće se mnogo promeniti u odnosu na prethodnu sedmicu, jer će vas partner i dalje opeterećivati svojom ljubomorom ili nametanjem svoje volje stavova. Slobodni Blizanci, na putu, predavanju ili preko društvene mreže, mogu da upoznaju tajanstvenu osobu koja će ih prilično zaintrigirati.

Zdravlje: Dodatni oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao: Vaša praktičnost i želja za sigurnošću, kada se radi o novcu ili poslu, ove nedjelje dolazi do punog izražaja. Faza poslednje četvrti vašeg vladaoca Mjeseca, u Strelcu, 3. marta, donosi vam odlaganje poslova. Sredinom perioda, uspostavljate nove kontakte sa strancima, a moguć je i odlazak na kraći put. Umjetnicima se pruža šansa da lakše ostvare neku ideju ili cilj.

Ljubav: Napeti aspekti planetaodgovornih za vaš ljubavni život, sprječavaju vas da ove nedjelje do kraja uživate u novim susretima i poznanstvima. Kao da vam nešto ne dozvoljava da se opustite. Slobodni Rakovi, mogu da upoznaju atraktivnu, mlađu osobu koja se bavi ekonomijom ili radi u banci, mjenjačnici, na berzi.

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao: Vladalac vaše inspiracije, Mjesec, početkom perioda obrazuje fazu posljednje četvrti u Strijelcu, donoseći uspjeh i novac sportistima i umjetnicima. Pozicija vašeg vladaoca Sunca i Merkura, koji upravlja vašim poslom, u prvom delu sedmice najavljuje vanredne troškove. Izbegavajte rasprave sa ženama na poslu. Ako poslušate Vodoliju, budite spremni na iznenađenje.

Ljubav: Mada ne volite da budete neprimećeni, ove nedjelje će vas pomalo zamarati pažnja osoba kojima se dopadate, a vama baš i ne toliko. Ako ste slobodni, budite spremni više za flert, nego za ulazak u vezu. Zauzeti Lavovi trebalo bi da obrate pažnju na partnerove želje i očekivanja, kako ne bi došlo do svađe.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

DJEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao: U vreme poslednje Mjesečeve četvrti u Strelcu, 3. marta, budite oprezni prilikom sklapanja novih dogovora. Vaš vladalac, hitri Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, donosi vam promjene na poslovnom i finansijskom planu.Mada ne volite da se previše eksponirate na poslu, napet aspekt između Urana i Venere, vladaoca vašeg posla, donosi vam neplanirane izdatke.

Ljubav: Vaš vladalac Merkur koji upravlja i vašom karijerom, u Ribama pravi napet aspekt sa Mjesecom, što nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom, ali i na komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Čuvajte vredne sitnice. Vaša stidljivost i cepidlačenje, mogu da od vas udalje potencijalnog partnera.

Zdravlje: Podložnost povredama.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao. Vaša logika i dar za diplomatiju, dolaze do izražaja ove nedelje, naročito ako ste pravnik ili sudija. U vrijeme posljednje Mesečeve četvrti u Strelcu, 3. marta, očekuju vas uspjeh i novčani dobici preko inostranstva, putovanja i obrazovanja, naročito ako se bavite intelektualnom delatnošću. Ne bi trebalo da sklapate dogovore ili da potpisujete ugovore.

Ljubav: Sa pozicijom vašeg vladaoca Venere i Marsa, koji upravlja odnosom sa partnerom, ne piše vam se baš najbolje na emotivnom planu. Ove nedelje će biti više rasprava, svađa, raskida, obnova veze. Slobodne Vage, na kraćem putu ili druženju sa prijateljima, u nekom kafiću, mogu da upoznaju nekog Ovna.

Zdravlje: Vrijeme je za rekreaciju.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao: Budući da vas privlače izazovi, ove sedmice, imate priliku da privedete kraju važan dogovor sa strancima. U vrijeme poslednje Mjesečeve četvrti u Strijelcu, koja pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, 3. marta, možete da očekujete priliv novca. Vanredni troškovi, zbog starog duga. Klonite se rasprava sa ženama. Nov angažman, ako se bavite kreativnim zanimanjem.

Ljubav: Tokom cijele sedmice, ljubavne planete „luduju“ donoseći vam trzavice sa voljenom osobom, rasprave i raskide. Slobodni predstavnici vašeg znaka, na putu u inostranstvu ili preko interneta mogu da upoznaju osobu čijem će šarmu teško odoljeti. Može se deseti da će vam prećutati jedan „detalj“, da je zauzeta.

Zdravlje: Podložnost sportskim povredama.

STRIJELAC (23.11 – 21. 12)

Posao: Jednom godišnje, posljednja Mjesečeva četvrt nađe se u vašem znaku, a ove to će biti godine 3. marta. Pošto Mjesec pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, nemojte da ulažete u nove poslove, već privodite kraju stare. Pozicija Merkura, koji upravlja vašom karijerom, upozorava na oprez prilikom eventualnih novih dogovora i potpisivanja ugovora.

Ljubav: Zbog vašeg nemirnog duha i potrebe za slobodom, teško se zadržavate na jednom mjestu. Brojni susreti, poznanstva preko interneta, avanture – mnogo uzbuđenja očekuje slobodne Strijelce. Vladalac partnerskih odnosa, Merkur, u Ribama pravi kvadrat sa Mjesecom, donoseći vam rasprave sa partnerom i članom porodice.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao: Budući da se uvijek trudite da proširite i usavršite i svoj posao i svoje sposobnosti, ove nedelje ipak budite oprezniji nego inače. Poslednja Mjesečeva četvrt u Strelcu, 3. marta, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnomi neko može pokušati da vas zavara lažnim obećanjima. Krajem sedmice, novac pristiže građevincima, arhitektama, psihoterapeutima.

Ljubav: Početkom nedjelje, bračni ili dugogodišnji partner svojim ponašanjem može i nesvesno da naruši vaš odnos. Vaš vladalac Uran pravi napet aspekt sa ljubavnim planetama, pa će neko koga upoznajete preko prijatelja, na proslavi ili u klubu, vrlo brzo pokazati znake ljubomore i posesivnosti. Jedan Rak misli na vas.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao: Monotonija odbija i ruši vašu ambicioznost, tako da vam ne smeta napet aspekt Venere i Marsa sa vašim vladaocem Uranom. Dobre su šanse za zaradu, ali tu su i ove nedjelje neizbježni neplanirani troškove. Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući planova, 3. marta, najavljuju uspjeh umjetnicima, naročito kompozitorima, dizajnerima, turističkim radnicima.

Ljubav: Omiljeni ste i rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola. Odnosi u domu i porodici, tokom ovog perioda, mogu biti turbulentni. Merkur, zadužen za vaš ljubavni život, pravi kavdrat sa vašim suvladaocem Saturnom, simbolom prošlosti, donoseći vam romantičan susret sa starom simpatijom.

Zdravlje: Oprez u saobraćaju.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao: Izazovan aspekt između Venere, planete novca i Urana, ove nedjelje, donosi neplanirane troškove. U vrijeme poslednje Mjesečeve četvrti u Strelcu, 3. marta, novac vam stiže preko osoba iz njemačkog jezičkog područja. Uticaj vašeg vladaoca Neptuna raste poslije 8. marta, kada stiže na stepen na kome je Venera najjača, što vam donosi zaradu preko paralelnih poslova.

Ljubav: Vladalac vaših partnerskih odnosa i privatnog života, Merkur u vašem znaku, početkom perioda, pravi napet aspekt sa Mesecom, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa bračnim partnerom. Zauzeta osoba koju poznajete preko posla šalje vam poziv za izlazak. Slobodne Ribe upoznaju nekoga preko interneta.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

BONUS VIDEO:

NEDJELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. MARTA Škorpije će privući zauzeta osoba, a Lavove očekuje prijatno iznenađenje appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU