NEDJELJNI HOROSKOP Venera prelazi u vetreni znak Lava, biće pojačanih strasti

Ove nedjelje Venera prelazi u vetreni znak Lava. Biće pojačanih strasti. Sam početak nedjelje donosi opoziciju Venere i Plutona, tako da blagi oprez u komunikaciji sa voljenom osobom. Ne izazivajte sukobe, ali ih se i klonite.

Jednaestog avgusta osim Venere imaćemo teži aspekt Sunca i Urana, pa blagi oprez na vitalnost i zdravlje. Dan poslije, 12. avgusta, pun Mjesec u Vodoliji donijeće susret sa Saturnom, očekujte teže misli i melanholiju. Ipak neće sve biti tako sivo, jer će Venera nekima pokrenuti i probuditi pozitivnu energiju.

Ovan

Posao: Bićete aktivniji, dobra komunikacija sa kolegama. Svi koji se bavite komunikacionim poslovima predstoji vam uspjeh i zadovoljstvo.

Ljubav: Bićete romantični, zavodljivi i evo prilike za ulazak u strastvenu vezu. Zauzeti, lijepi trenuci su pred vama.

Zdravlje: Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem. Provjerite krvni pritisak. Ne izlažite se nepotrebnim aktivnostima.

Bik

Posao: Bićete pomalo neodlučni i zabrinuti na ovom polju. Ubrzo sve dolazi na svoje, ali vrijeme je da malo odmorite i ne razmišljate o problemima.

Ljubav: Slobodnima moguće da im neko iz okruženja privuče pažnju, ali nije neki period za započinjanje novih veza. Zauzeti, oprez na komunikaciju sa voljenom osobom. Više razumijevanja i potrudite se da lijepe trenutke priredite voljenoj osobi u vašem domu.

Zdravlje: Više odmarajte i potrudite se da vrijeme provodite u prirodi i više se krećite.

Blizanci

Posao: Moguće je da ćete po pitanju posla početi da osjećate neke unutrašnje nemire iz vama nepoznatog razloga.

Ljubav: Na polju ljubavi vas očekuje fascinacija voljenom osobom i potpuna predanost.

Zdravlje: Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa malaksalošću, niskim pritiskom, glavoboljom. Redovno jedite, odmarajte i unosite dovoljno tečnosti.

Rak

Posao: Naglašena komunikacija i realizacija planova. Mogućnost promjene nabolje kada je ovo polje u pitanju. Bićete ispunjeni.

Ljubav: Više ćete biti okrenuti sebi i rješavanju vama bitnih stvari. Mogućnost pojave zanimljive osobe, ali nije vrijeme za ulazak u novu vezu. Zauzeti, sve je kao i do sada, dakle bez većih promjena.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i na hormonalni status. Oprez od alergija.

Lav

Posao: Vrijeme je da se pokrenete i razmislite o novinama koje možete unijeti na ovom polju. Bićete zadovoljni svojom finasijskom situacijom tek ako se više potrudite.

Ljubav: Na emotivnom planu mnogo lijepih dešavanja. Puno strasti i lijepih trenutaka. Zauzeti, potrudite se malo oko voljene osobe.

Zdravlje: Obratite pažnju na koštani sistem. Odmarajte kada vam se ukaže prilika. Prolazni problemi sa kardiovaskularnim sistemom.

Djevica

Posao: Odličan period za započinjanje ili pravljenje planova kada je posao u pitanju. Zadovoljni ste na ovom polju i vrlo aktivni.

Ljubav: Mogućnost ulaska u tajne veze. Mada je bolje da izbjegavate započinjanje bilo kakvih veza. Zauzeti, sve što vas opterećuje i smeta recite partneru na lijep način.

Zdravlje: Prolazna nervoza i nesanica. Što više odmarajte kada vam se ukaže prilika.

Vaga

Posao: Svi koji se bave privatnim poslom mogu očekivati uspjeh. Ostali, dosta razgovora i dogovora je na pomolu. Bićete zadovoljni ishodom kada je ovo polje u pitanju.

Ljubav: Akcenat je na poznanstvima i mogućnostima za upoznavanja zanimljive osobe. Moguće je da započnete vezu preko društvenih mreža ili sa nekim ko vam je bio prijatelj. Zauzeti, uživajte u lijepim trenucima sa voljenom osobom i probajte da se na nekoliko dana isključite iz svega.

Zdravlje: Mogućnost prolaznih problema sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Škorpija

Posao: Uspjeh na ovom polju. Pokrenuće se mnoge stvari na koje ste čekali. Neke ponude za saradnju mogu biti uspješne.

Ljubav: Mogućnost da vam se dopadne neko vezan za vaš posao ili karijeru. Zauzeti, planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice.

Zdravlje: Obratite pažnju na zglobove, i posjetite stomatologa.

Strijelac

Posao: Uspjeh na ovom polju i dosta planova koje ćete vremenom realizovati. Bićete aktivni i predani, neko će to znati da cijeni.

Ljubav: Mogućnost razmišljanja o nekoj osobi koja nije blizu vas ili neko lijepo poznanstvo na putu, ali sa osobom koja je iz vaše zemlje. Zauzeti, konačno ćete uspjeti da uspostavite harmoniju i shvatićete koliko je vaš partner vrijedan truda.

Zdravlje: Prolazni umor i problemi sa donjim ekstremitetima. Budite aktivniji, plivajte ili šetajte.

Jarac

Posao: Vaši planovi se realizuju. Bićete zadovoljni svojom finasijskom situacijom. Aktivni ste i to vam neće teško pasti, jer ćete odmah vidjeti rezultate.

Ljubav: Pojačane strasti, ali nije vrijeme za započinjanje novih veza. Simpatije i želja ka nekome biće prisutne. Zauzeti, izbjegavajte sukobe sa voljenom osobom. Sve nesuglasice riješite na vrijeme, razgovorom.

Zdravlje: Prolazni problemi sa koštanim sistemom i umorom. Više odmarajte i ne opterećujte organizam.

Vodolija

Posao: Bićete zadovoljniji na ovom polju nego u prethodnom periodu. Stići će prijedlozi za saradnju. Zaposleni, sve ide po planu.

Ljubav: Zasad su sve ljubavi u smjeru avantura. Ovog ljeta teško da ćete se skrasiti. Sve vas mami i privlači. Zauzeti, ne igrajte na dva fronta, može se završiti kako ne očekujete.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu kao i cirkulaciju.

Riba

Posao: Vrijeme je da dobijete zasluge za svoj rad i realizujete vaše planove. Na ovom polju vam predstoje povoljnosti i bićete oduševljeni.

Ljubav: Nije vrijeme za započinjanje novih veza, ali imate mogućnost za neke lijepe avanture. Zauzeti, manje sumnje kada je voljena osoba u pitanju. Sve je kako treba. Potrudite se da moguće sumnje razjasnite.

Zdravlje: Mogućnost prolaznog problema sa stomakom. Unosite više tečnosti. Izbjegavajte pretjerane aktivnosti.

NEDJELJNI HOROSKOP Venera prelazi u vetreni znak Lava, biće pojačanih strasti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU