NEKOME JEDNOSTAVNO NE IDE OD RUKE 5 znakova da niste tako dobri u krevetu

Ne volite svoje tijelo

Ničije tijelo nije savršeno. U redu, možda ima tih sretnika koji u stvari imaju gotovo savršeno tijelo, ali velika većina ljudi definitivno nije – ali apsolutno nema ništa loše u tome! Ali stvari se brzo mogu pogoršati u krevetu ako vam se ne sviđa Vaše nesavršeno tijelo jer Vam to stvara opterećenje, što Vas sprječava da iskoristite svoj seksualni potencijal.

Ne poznajete svoje tijelo

Kako očekujete da poznajte nečije drugo tijelo, ako niste ni uzeli dovoljno vremena da istražite svoje? To je tačno – mogućnost da još jednu osobu dovedete do ekstaze zavisi od vaše sposobnosti da to uradite samom sebi. Masturbacija je ključna ovde – i ne brinite, ovo je 21. vijek..

Ne vodite brigu o svom tijelu

Atraktivno tijelo je ključ seksualne atraktivnosti, a ako ne vodite računa o svom tijelu, to može značiti da Vaši seksualni partner ima poteškoće u Vašem društvu. I ne pravite grešku; ovo ne znači da morate imati savršeno tonirano tijelo; to samo znači da Vaše tijelo mora biti čisto, ispunjavajući savremene higijenske standarde – ili preferencije Vašeg partnera, bez obzira na to šta bi moglo biti

PONEKAD SU KRATKI I JASNI SAVJETI ONO ŠTO NAM TREBA Brzinske se*s instrukcije

Nedostaje Vam kreativnost

Korištenje istih trikova noć za noć nije baš dobra osnova za uzbudljiv seksualni život – bez obzira koliko mislite da je Vaš potez dobar! Svestranost je tajna ispunjavajućeg seksualnog života, zato pokušajte malo začiniti stvari ako mislite da vaš partner možda neće uživati u seksu koliko i vi.

Ne razgovarate o se*su

Naravno, može biti neugodno ali razgovor o seksu otvara prvi korak o upotpunjenju seksualnog života. Ako ne razgovarate o seksu, velika je mogućnost da ne znate koje su želje Vašeg partnera. A ako stvarno ne znate šta vaš partner želi, ne možete stvarno biti bog (ili boginja) u krevetu, zar ne?

NEKOME JEDNOSTAVNO NE IDE OD RUKE 5 znakova da niste tako dobri u krevetu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU