Nestala starica pronađena mrtva na području Roškog polja pored Tomislavgrada

TOMISLAVGRAD, (FENA) –  Članovi Gorske službe spašavanja u ponedjeljak su na području Roškog polja pored Tomislavgrada pronašli beživotno tijelo 81-godišnje Lj.G. iz tog mjesta.

Kako su kazali iz Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije, rano jutros dobili su dojavu iz MUP-a Hercegbosanske županije da se u naselju Roško polje noć prije iz obiteljskog doma udaljila starija ženska osoba u nepoznatom pravcu te da se otad za njom gubi svaki trag.

Zadnji put je, kažu, viđena oko 22 sata u nedjelju, a u potragu za njom odmah su krenuli članovi obitelji i susjedi. 

“U ponedjeljak u jutarnjim satima izašlo je dvadeset pet članova GSS-a HBŽ-a, Tomislavgrada i Posušja na područje Roškog polja te su u suradnji s mještanima ovog naselja danas oko 15,30 sati na jednom proplanku, oko 800 metara zračne linije od obiteljske kuće, pronašli beživotno tijelo nestale osobe”, rekao je Feni pročelnik stanice Gorske službe spašavanja Hercegbosanske županije Ante Dadić.

Daljnje očevidne i istražne mjere poduzeli su djelatnici PU Tomislavgrad u suradnji s dežurnim tužiteljem Hercegbosanske županije, a prema prvim neslužbenim informacijama na nestaloj osobi nema tragova nasilne smrti.dnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU