Neuer poludio na Bracu kada mu je rekao Bayernov plan: ”Ne dam nijednu utakmicu!”

Manuel Neuer za dva mjeseca navršava 34 godine, a u Bayernu je već osam i pol godina.

Jasno je dakle da, usprkos tome što su “golmani kao vino, što stariji, to bolji”, najbolji njemački klub ima spremnu zamjenu za Neuera.

Našao ju je na istom mjestu odakle je u ljeto 2011. doveo Neuera. Idućeg ljeta iz Schalkea u Bayern kao slobodan igrač dolazi Alexander Nübel, golman 11 godina mlađi od Neuera, piše Index.

S obzirom na to, kao i uzimajući u obzir da Neueru u ljeto 2021. istječe ugovor, Bild navodi da je tijekom prvenstvene pauze Bayernov sportski direktor Hasan “Braco” Salihamidžić pozvao Neuera na razgovor kako bi mu izložio klupski plan za iduću sezonu.

Po njemu bi Neuer od ljeta trebao pripremati nasljednika tako da mu prepusti 15-ak utakmica tijekom sezone. Prema pisanju spomenutog izvora, Neuer je decidirano to odbio i odgovorio kako nikome neće prepustiti nijednu utakmicu te da želi igrati sve mečeve iduće sezone, uključujući i prijateljske.

Neuer je tako i u klubu pokazao da se ne zna nositi s konkurencijom. Prošle godine izazvao je aferu odbijanjem prepuštanja mjesta na golu Njemačke suparniku Marc-Andreu Ter Stegenu.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU