NEVJEROVATNO: Žena traži razvod jer je muž previše voli i nikad se ne svađa s njom

Jedna žena iz Indije nedavno je od suda tražila razvod braka jer je suprug previše voli, prenosi Oddity Central.

Neidentificirana žena iz indijskog okruga Sambhal u saveznoj državi Uttar Pradesh nedavno se obratila sudu kako bi zatražila razvod od svog supruga s kojim je u braku 18 mjeseci.

Na upit da objasni svoj zahtjev, žena je rekla kako je suprug previše voli i nikad se nije svađao s njom i ona to ne može prihvatiti. Da stvar bude “gora”, suprug je kuhao i čistio za nju i pomagao joj u raznim kućanskim poslovima. U obraćanju sudu rekla je kako joj je dosta toga i zatražila od suda da okonča njen brak.

“Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Čak i kuha za mene i pomaže mi u obavljanju kućanskih poslova”, izjavila je nezadovoljna žena. “Kad god pogriješim, uvijek mi oprosti. Htjela sam se svađati s njim. Ne treba mi život u kojem se suprug u svemu slaže sa mnom.”

Nakon što su je saslušali, zbunjene sudije odmah su odbili njen zahtjev koji su opisali kao neozbiljan te zamolili bračni par da sami riješe svoje nesuglasice. No žena nije stala na tome. Nakon što je odbijen njen zahtjev za razvod braka, obratila se članovima lokalnog vijeća, no i oni su odbili miješati se u njen brak nakon što su je saslušali, prenosi Index.hr.

Sudeći prema lokalnim medijima, ženin suprug rekao je kako misli da nije napravio ništa krivo, već je samo želio biti savršeni muž.

Inače, to nije prvi slučaj u kojem žena traži razvod jer ju je muž previše volio i nikad se nije svađao s njom. Sličan slučaj lani se dogodio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU