Nezadovoljan Donarumom, dao je ultimatum PSG-u: vjerojatniji je povratak u Serie A?!

Gianlauji Donaruma je prošlog ljeta stigao u PSG kao spektakularno pojačanje.

Donaruma je na kraju prošle sezone odlučio napustiti Milan nakon što je odbio potpisati novi ugovor, te je imao priliku izabrati novi klub kao slobodan igrač bez odštete.

Iako je imao nekoliko vrlo primamljivih ponuda, Donaruma je na kraju odlučio potpisati za PSG, samo nekoliko dana nakon što je s talijanskom reprezentacijom postao prvak Europe.

Donaruma je na Park prinčeva stigao kao veliko pojačanje i činilo se da nema sumnje da će biti prvi vratar, no to se nije dogodilo. Nakon što je Kaylor Navas ostao u klubu bilo je jasno da će se njih dvojica boriti za ‘jedinicu’.

Talijan ove sezone nije branio onoliko blizu koliko je očekivao, zbog čega je poslao jasnu poruku upravi francuskog prvaka. Rekao je da želi ostati u klubu, ali da jednostavno moraju donijeti odluku kada su on i Navas u pitanju.

“Želim ostati u Paris Saint-Germainu. Ovo nije bila laka sezona jer sam obranio pola utakmica i nisam mogao dati svoj maksimum”, rekao je Donaruma i dodao:

“Opet natjecanje s Navasom sljedeće sezone? Ne, neće biti tako. Klub mora napraviti izbor u tom pogledu.”

23-godišnji vratar ove sezone upisao je 23 nastupa za PSG u svim natjecanjima, dok je Navas obranio u 25 utakmica.

U talijanskim medijima sve se glasnije spominje mogući povratak Donarume u Serie A, a kao favorit za njegov potpis ističe se Juventus iz Torina.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU