Nije samo OSVETA u pitanju: Evo zašto NE TREBA DA ŠALJETE GOLE FOTKE PARTNERU!

Slanje golišavih fotografija partneru čini se da ima više mana, nego prednosti. Iako postoji mogućnost da partner nakon potencijalnog raskida objavi vaše golišave fotografije, ipak to nije jedini razlog zbog kojeg ne bi trebalo da ih šaljete.

Pojedini muškarci vole da traže, a djevojke da ispunjavaju tu želju što se slanja golišavih slika tiče, ali stručnjak za veze i muško-ženske odnose, Slađana Trikić objasnila je za Informer, zbog čega ne bi trebalo da šaljete nage fotografije.

“Pored onih razloga koji su očigledni, u smislu da, ukoliko vi raskinete vaš partnerski odnos, postoji mogućnost da taj sadržaj koji si ti njemu slala jednostavno završi na Internetu i da postane viralan, ovdje se nećemo fokusirati na to, već na jedno pravilo koje glasi ‘Što manje vidi, više će da želi’“, navodi Slađana i objašnjava na osnovu primjera:

“Evo sada, zamisli na primjer, ti imaš poklon za svog partnera i to si veoma lijepo upakovala, u neku divnu kutiju i pošalješ mu sliku te lijepo upakovane kutije i napišeš dole ‘Imam jedno iznenađenje za tebe’. Da li možeš onda da zamisliš, koliko će on biti radoznao, znatiželjan, zainteresovan da sazna šta se zapravo nalazi u toj kutiji. Ili da si na primjer uzela, kupila mu poklon, slikala taj poklon i poslala mu i napisala ‘E, evo imam iznenađenje za tebe’, pa mislim definitivno se uopšte ne bi iznenadio”, kaže Slađana.

Dodaje da isto pravilo može da se primijeni i sa slanjem eksplicitnih golišavih fotografija.


pressmediabih.com
Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU