NIKAD IM SE NE MOŽE UGODITI Ovi pripadnici Zodijaka nikad nisu zadovoljni

1. Strijelac

Ako Strijelci nemaju stalni priliv novih stvari koje bi privukle njihovu pažnju, osjećaju nezadovoljstvo i stalno se žale na sve i svakoga. Mali trenuci sreće im puno ne znače. Njima je potrebno nešto neočekivano, veliko ili nepoznato što bi privuklo njihovo interesovanje.

2. Jarac

Velik dio nezadovoljstva Jarca dolazi zbog nezadovoljstva njegovim finansijskim statusom. Nikad se ne osećaju kao da imaju dovoljno novca za štednju, a nekad ni za svakodnevne potrebe.

Oni uvek rade i štede – trude se da urade sve kako bi ostvarili solidnu finansijsku sliku, ali problem je u tome što koliko god slika bila dobra, njima nikad nije dovoljno dobra. Nikad se ne osjećaju kao da mogu da uspore i cijene ono što već imaju.

3. Ovan
Ovnove je teško zadovoljiti jer uvek traže nešto novo: veće uzbuđenje, teži izazov ili test koji je nemoguće rešiti. Oni ne žele da žive u trenutku, a ni dostignuća iz prošlosti im ne pružaju dostatno zadovoljstvo.

Jedan od načina kako prepoznati nezadovoljstvo kod Ovna su izjave o tome kako sanja da je negde drugdje ili da radi nešto drugo. Ono što imaju upravo sada njima nikada nije dovoljno ni zadovoljavajuće, piše Your Tango.

4. Blizanci

Blizanci imaju trenutke prave sreće, ali ne dopuštaju sebi da predugo uživaju u nečem dobrom. Njima je potreban stalni priliv novih ideja, novih ljudi i životne promene kako bi se osećali živima.

Ako uspore ili sebi dopuste da se osećaju prijatno u životnim okolnostima u kojima se sad nalaze, postoji rizik da će postati egocentrični. Ako ne pokreću promene ili ne uče nove stvari, Blizanci će se osjećati zarobljeno i nezadovoljno.

5. Vodolija

Vodolije ništa dugo ne zadovoljava. Nakon što postignu cilj, brzo će sebi postaviti novi. Pripadnici ovog znaka su specifični po tome što ako konstantno ne rade na nekoj vrsti poboljšanja ili inovacije, dosađuju se i imaju jako malo energije.

Kad je Vodolija zadovoljna, neće rizikovati i postavljati sebi nove izazove. Kada su zadovoljni, ne dopuštaju da predugo ostanu u tom stanju

BONUS VIDEO:

NIKAD IM SE NE MOŽE UGODITI Ovi pripadnici Zodijaka nikad nisu zadovoljni appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU