NJIMA RIJETKO KO MOŽE ODOLJETI Ovi horoskopski znakovi su najveći švaleri i zavodnici

Rak

Kao najemotivnijem i najosjetljivijem znaku zodijaka, Raku treba nježan dodir i duboka emocionalna povezanost sa partnerom. Cijene brižnost i primjetiće ako činite dobra djela drugima. Predani su ljubavnici, a seks sa njima je odličan, jer oni uživaju u istraživanju….ali ako izneverite njihovo povjerenje, spremni su na žestoku osvetu.

Škorpija

Najseksualnijem od svih horoskopskih znakova zodijaka Škorpiji nije strana manipulacija i iskorišćavanje drugih radi zadovoljavanja njihovih monstruoznih seksualnih apetita. Imaju hipnotičku privlačnost, a u fizičkom smislu su odlični u krevetu. Jedini problem može biti njihova nesposobnost da spoje emocije u cijelu priču. Ali, ko zna…možda se baš vama posreći.

Strijelac

Po prirodi zaigran i detinjast, Strelac uvijek ostaje mlad u srcu i otvoren za eksperimente u krevetu. Zbog takve naravi, često su izuzetno strastveni prema jednoj osobi, ali ubrzo dobiju potrebu za novim avanturama. Za one koji žele kratku i zabavnu avanturu, Strelac je odličan izbor, a oni koji žele vezu mogu ih smatrati pomalo zločestim horoskopskim znakom.

BONUS VIDEO:

NJIMA RIJETKO KO MOŽE ODOLJETI Ovi horoskopski znakovi su najveći švaleri i zavodnici appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU