2 C
Sarajevo
Srijeda, 27 listopada, 2021

NLB BANKA D.D. SARAJEVO GLAVNI SPONZOR LIVE STAGE-A / Obezbijedite svoje festivalske kartice samo u poslovnicama NLB Banke

Sarajevo, 02.07.2019. – NLB Banka d.d. Sarajevo glavni je sponzor velikog muzičkog festivala Live Stage koji će ove godine biti održan u Sarajevu u periodu od 26. do 28. jula. Stoga, kupovinu svojih festivalskih kartica ćete moći izvršiti od naredne sedmice isključivo u poslovnicama NLB Banke i to u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli.

„Veoma smo ponosna što smo dio ovakvog muzičkog projekta, jer smo kao glavni sponzor, ujedno i partner za prodaju festivalskih kartica. Live Stage je festival koji će definitivno unijeti pozitivnu atmosferu u ovaj grad i zabaviti građane Sarajeva, a vjerujem i čitavog regiona. Očekuje nas tri dana fenomenalne zabave i muzike uz popularne izvođače. NLB Banka će zasigurno i dalje nastaviti podržavati ovakve i slične projekte, a ovim putem pozivam sve zainteresirane da obezbijede svoje festivalske kartice isključivo u poslovnicama NLB Banke, a nakon završetka festivala za sve koji budu posjedovali festivalsku karticu smo obezbijedili posebne pogodnosti“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

Festival Live Stage će i ove godine okupiti neka od najpoznatijih regionalnih muzičkih imena, kao što su: Crvena jabuka, Zabranjeno pušenje, Bajaga i instruktori, Hladno pivo, Van Gogh i mnogi drugi.

Budući da tokom trajanja Live Stage-a neće biti gotovinskog plaćanja, svojom festivalskom karticom moći ćete plaćati u barovima unutar festivalskog prostora. Posjetioci će od 3. jula u poslovnicama NLB Banke moći preuzeti svoje kartice i dopuniti ih željenim iznosom, a na deset punktova tokom festivala će ih moći dopunjavati.

 

nlb banka d.d. sarajevo glavni sponzor live stage-a / obezbijedite svoje festivalske kartice samo u poslovnicama nlb banke
0 0 Glasovi
Rejting članka
- Oglašavanje -
Pretplatite se
Obavijesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima