Nova medijska platforma za konkretnu podršku domaćim firmama!

Poslovne.com je nova biznis platforma na kojem vam donosimo biznis vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

Najbitnije smo nagovijestili u naslovu. Medijska podrška za domaće firme je besplatna! I sama činjenica da besplatno objavljujemo priče i ponude domaćih firmi je izazvalo odlične reakcije. Za manje od 10 dana, pisali smo o 15-ak biznisa, a poslovne.com svaki dan posjeti preko 1000 poduzetnika.

TNT Grupacija je već od ranije poznata po tome da pomaže novosnovane porodične biznise sa besplatnim radijskim reklamama (Više informacija OVDJE). Malim biznisima smo, pored besplatnih objava, osigurali i blagovremne informacije te edukativne tekstove za unaprijeđenje poslovanja.

Našu internet platformu poslovne.com, smo uvezali sa 7 lokalnih radija i 2 domaće televizije, svaki dan produciramo biznis vijesti, tako da domaće firme koje nam se jave dobiju online i offline publiku od preko 2 miliona ljudi, potpuno besplatno.

Koje su osnovne karakteristike biznis platforme poslovne.com?

Kroz zanimljive i informativne tekstove budite prvi koji primaju novosti iz poslovnog svijeta, što vas čini dominantnijim nad neinformisanom konkurencijom.

Poslovne vijesti su ključne za pravilno interveniranje ovisno o stanju na tržištu, poduzimanje pametnih koraka, prepoznavanje prilika i mogućnosti, te brze reakcije. U kategoriji poslovne vijesti svakodnevno vam donosimo novosti iz poslovnog svijeta u Bosni i Hercegovini.

Biznis ideje su glavna kategorija sajta na kojoj možete dobiti inspiraciju za pokretanje vlastitog biznisa i informirati se o tome koji su biznisi najprofitabilniji u današnje vrijeme. Donosimo vam ideje za jednostavne i lako pokretljive biznise, te sve potrebne resurse za pokretanje posla.

Poslovni savjeti je kategorija web stranice poslovne.com u kojoj ćete od stručnjaka iz raznih oblasti primati izuzetno korisne savjete, neophodne za konkurentnost na tržištu. Savjeti experta iz raznih područja pomoći će vam da unaprijedite svoje poslovanje i povećate prihode.

Poslovni savjeti za male i velike poduzetnike, kao i individualce koji su u potrazi za poslom. Unaprijedite svoje poslovanje i efektivno iskoristite svoje resurse uz razne savjete za biznis.

U sekciji oglasi za posao nudimo besplatno objavljivanje oglasa za posao. Putem jednostavne forme na web stranici upišite detalje oglasa i predajte oglas! Potpuno besplatno i na najlakši mogući način, uz samo par klikova mišem pronađite radnike.

Poslovne.com je vaše prvo i posljednje potrebno odredišta da saznate sve poslovne vijesti i informacije iz poslovnog svijeta u BiH.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU