Nova saradnja za novu godinu: Sportski savez Srbije i kompanija Meridian udružili snage za predstojeće izazove

Suradnja Sportskog saveza Srbije i tvrtke Meridian ozvaničena je potpisivanjem ugovora o poslovno-tehničkoj suradnji na četiri godine. Tvrtka Meridian će u dogovorenom razdoblju podržati akcije SSS-a u izgradnji sportskih terena i nabavi sportskih rekvizita, što je specifičan vid suradnje u današnjem vremenu.

Predsjednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek istaknuo je važnost pokretanja takve suradnje:

Veoma sam zahvalan kompaniji Meridian što je prepoznala rad i trud Sportskog saveza Srbije i odlučila da ovakvim partnerstvom omogući još bolju realizaciju naših akcija. Vjerujemo da je potpisivanje ugovora najbolji način da zaokružimo 2023. godinu i već sada stvorimo dobru osnovu za realizaciju još više aktivnosti u 2024. godini. Uvjeren sam da je ovo početak uspješne suradnje – istaknuo je Štefanek.

nova saradnja za novu godinu: sportski savez srbije i kompanija meridian udružili snage za predstojeće izazove
nova saradnja za novu godinu: sportski savez srbije i kompanija meridian udružili snage za predstojeće izazove

Zamjenik generalnog direktora Meridiana Mlađan Životić vjeruje u zajedničke uspjehe u narednim godinama:

– Suradnja sa Sportskim savezom Srbije od velike je važnosti za našu tvrtku Meridian, koja ostaje posvećena podršci sportu, bez obzira da li se radi o amaterskom ili profesionalnom. Zahvaljujem predsjedniku SSS-a Davoru Štefaneku i glavnom tajniku Goranu Marinkoviću što su prepoznali potencijal Meridiana. Očekujemo da će zajednički projekti koje planiramo realizirati u 2024. godini razveseliti sve ljubitelje sporta u našoj zemlji – rekao je Životić.

Meridian, kao društveno odgovorna kompanija, u narednom periodu će graditi terene i podržati akcije Sportskog saveza Srbije, kao što su “Budi zdrav – vežbaj sa nama” i SSS Seoske igre.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU