NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 6. januara

Prva nedelja u Novoj 2024. godini donosi nam oslobođenje od retrogradnog Merkura, tako da dolazi do boljeg razumijevanja, ali i poboljšanja finansijskih transakcija.
Merkur kreće naprijed 3. januara, tako da možemo da očekujemo da dolazi stabilniji period. Venera je u Strijelcu, a Mars putuje ka Jarcu, tako da će planetarna situacija pojedinim znakovima više odgovarati za novac nego ostalima.

Ukoliko se pitate ko će imati novac u prvoj nedelji januara 2024. godine među njima su znakovi kao što su: Strelac, Škorpija, Jarac i Ribe.

STRIJELAC
Venera u vašem znaku donosi vam puno vrednih poklona. Ulazak Marsa u Jarca donosi vam veću zaradu tokom januara, ali i priliku da dobijete povišicu. Možete da dobijete novac iz najmanje dva izvora finansiranja.

ŠKORPIJA
Venera i Merkur u drugom polju donose vam takođe poklone ali i sitniji novac. Venera u Strijelcu može da vam donese materijalnu korist od poslovnog partnerstva sa osobom vatrenog znaka ili podznaka.

JARAC
Sezona vašeg znaka vam odgovara, pa se i novac lijepi za vas. Sve zavisi isključivo od vaše inicijative, tako da ćete finansijski biti zadovoljni.

RIBE
Konačno dolazi do finansijske stabilizacije kod vas, jer planete u Jarcu mnogo više prijaju vašem znaku nego što je bio slučaj u decembru. Možete da očekujete prijateljsku pomoć i potencijalnu zaradu na osnovu projekta sa prijateljima.

(Novi.ba/Informer.rs)

novi.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU