NOVAK BIJESAN NAKON BRITANCA: Ovo mi se nije dogodilo u 20-ak godina karijere!

Teniska reprezentacija Srbije sutra će igrati polufinale Davis Cupa protiv Italije.

Odlučujući bod našoj reprezentaciji donio je Novak Đoković protiv Camerona Norrieja.

Osim sukoba s publikom koji je imao, neposredno prije dvoboja s Britancima, srpska reprezentacija je imala doping kontrolu, tražeći testiranje svih igrača.

Čovjek sjedi u kutu, satima me prati. Posvađao sam se, jer ovdje u 20 godina i promjeni karijere nije mi se dogodilo da doping kontrola, i ne samo mene, izabere mene. Dobio sam obavijest sat i pol prije utakmice. Imam svoju rutinu i ne trebaju mi ​​smetnje. Da mi vade krv, da razmišljaju hoću li moći dati urin. Potpuno nelogična odluka. Kad sam razgovarao s predstavnikom dopinške agencije, rekli su mi da je razlog to što će biti jako kasno i da daju drugoj reprezentaciji vremena da se odmore, no tada sam im rekao da pobjednik večerašnjeg dvoboja neće igrati sutra. . Uvijek sam bio za to da testiram sebe ili bilo koga, ali ne prije utakmice. Što će promijeniti? Bit ću tamo, testirajte me kad utakmica završi. Čeka me analiza krvi. Nadam se da će promijeniti odluku rekao je prvi tenisač svijeta, prenosi TSS.

Srbija će sutra igrati protiv Talijana, a danas će Australija i Finska odlučiti prvog finalista. Srbijanska antidopinška agencija ADAS uključila se u ovaj slučaj i uputila zahtjev WADA-i, svjetskoj organizaciji, da razjasni situaciju.

Foto: TSS-Srđan Stevanović

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU