NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023. Djevici se smiješe velike pare, jedan pogrešan korak i ovaj znak će propasti

Decembar nam je stigao, a sa njime i astrološke prognoze za mjesec pred nama.

Pronađite svoj znak i pročitajte šta vas očekuje na polju novca i posla tokom posljednjeg mjeseca u 2023. godini!

Ovan

Vi definitivno ne umijete s novcem. Želite da štedite, ali ste u stanju da u sekundi sve zaboravite I svu ušteđevinu potrošite na novu, modernu stvar. Period pred praznike kada sve okolo sija i mami na kupovinu posebno je rizičan za vas. Povedote računa i napravite dobru računicu, kako u januaru ne biste morali da pozajmljujete da biste “preživjeli” do plate.

Bik

Opreza nikad dosta. Izbjegavajte rizična ulaganja, okrenite se novim biznis idejama koje bi mogle da budu isplative. Biće iskušenja, ali sve će biti u redu ako dva puta razmislite prije velikih izadataka.

Blizanci

Na poslu je prisutna tenzija, ali nije trenutak da popustite pod pritiskom, jer bi to moglo da povuče negativne posljedice koje se mogu odraziti i na finansijsku stranu, piše Hindustan times. Ne upuštajte se u ogovaranja na poslu i svađe s kolegama. Mogući su nesporazumi koji bi mogli da rezultiraju finansijskim gubicima.

Rak

U ovom periodu skloniji ste trošenju više nego inače, a to bi moglo da dovede do finansijskih problema, a potom i problema s članovima porodice. Ako uspijete da izbjegnete nesporazume na poslu i izvršite sve obaveze, moguća je novčana nagrada.

Lav

Vaša upornost će se u ovom periodu višestruko isplatiti. Brojne mogućnosti vam se otvaraju, a svaka od njih nosi mogućnost za veću zaradu. Dobro razmislite pa tek onda donesite odluku. Najbolje je da se konsultujete sa bliskim ljudima – oni često vide ono što vi niste u stanju da primijetite.

Djevica

Ovaj mjesec Djevicama donosi širenje profesionalne mreže i napredovanje. Biće prilike za interesantna partnerstva i pokretanje ličnog biznisa. Ako već imate biznis ideju i plan, sada je vrijeme da je realizujete, jer vam planete u ovom periodu predviđaju uspjeh.

Vaga

Finansijsko polje stagnira, isto kao i polje posla. Potrudite se da se ne zadužujete, jer ovaj period je samo privremen. Finansijsku podršku dobićete od najbližih članova porodice, a vi se potudite da malo prištedite.

Škorpija

Budite otvoreni za nove ideje i ulaganja, ali istovremeno budite pažljivi i veoma oprezni. Za finansijski prosperitet kod vas je ključno da naučite da prepoznate pravu priliku.

Strijelac

Slobodno izađite iz zone komfora kada je u pitanju način rada. To će vas izdvojiti iz mase i učiniti da nadređeni primete vaš trud i kvalitete, a sve zajedno uticaće da se vaša mjesečna primanja značajno uvećaju.

Jarac

Puni ste sjajnih ideja koje bi mogle da budu i te kako isplative, samo ako budete znali da prepoznate pravo mesto i vrijeme da ih predložite. Morate da naučite da se mudrije odnosite prema novcu, to je ključ trajne finansijske stabilnosti.

Vodolija

Vaši poslovni uspjesi konačno će biti adekvatno nagrađeni. Slušajte intuiciju i rizikujte kada osetite da treba – višestruko će se isplatiti. Moguć je iznenadni veći priliv novca kroz nasljedstvo ili zaboravljeni dug koji će vam konačno biti vraćen.

Ribe

Morate da naučite da napravite razliku između potrebnog i zanimljivog, ako mislite da uspijete da preživite mjesec do kraja bez zaduživanja. Ne kupujte sve što vidite samo zato što lijepo izgleda. Njegujte lijepe odnose sa kolegama, nikad ne znate ko vas posmatra i sluša.

BONUS VIDEO:

NOVČANI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2023. Djevici se smiješe velike pare, jedan pogrešan korak i ovaj znak će propasti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU