Novčanik ili nešto drugo? Pogledajte najzanimljivije ideje za poklone za muškarca

Iako se ponekad može činiti da je odabir poklona za muškarca jednostavan zadatak, nisu rijetke situacije kada jednostavno ostanemo bez inspiracije.

Za takve i druge trenutke, u nastavku smo vam pripremili neke zanimljive ideje za poklone za muškarca.

Novčanik – dobra ideja za brojne prilike

Novčanik je dobra ideja za poklon za brojne prilike, od rođendana, svečane prigode poput diplome, blagana, ili jednostavno trenutka kada želimo nešto pokloniti. Novčanik se može pokloniti gotovo svim muškarcima iz naše okoline, od muža, partnera, dečka, oca, brata, ali i susjeda i kolege s posla jer to nije previše intiman poklon. Muški novčanici dostupni su u različitim modelima među kojima možete vrlo jednostavno pronaći onaj koji će biti idealan poklon za muškarca. No, ako se već odlučite za novčanik za poklon, potrudite se da ne bude prazan: u njega stavite barem jednu simboličnu kovanicu ili novčanicu za sreću.

Remen, ideja s kojom ne možete pogriješiti

Ako ste ideju poklanjanja novčanika već iskoristili ili odbacili zbog nekog drugog razloga, tada razmislite o remenu. Za razliku od novčanika, uobičajeno je imati nekoliko komada remena, što će vam olakšati odluku. Crni ili smeđi kožni remen pravi je modni klasik s kojim nikada ne možete pogriješiti, a ako tražite nešto posebno, potražite remen sa zanimljivom kopčom ili onom ukrašenom logotipom njegovog omiljenog rodnog brenda.

novčanik ili nešto drugo? pogledajte najzanimljivije ideje za poklone za muškarca
man puts on brown belt. businessman getting ready

Majica – i lijepo i korisno

U kategoriju poklona koji su i lijepi i korisni (baš kao poput novčanika i remena) ulaze i muške majice. No, kada biste bili sigurni da ćete odabrati onu pravu, trebate dobro poznavati primatelja poklona i njegov modni ukus. S druge pak strane, jednostavni, i u pravilu jednobojni model majice svidjet će se velikoj većini muškaraca, zbog čega je i to odlična ideja za poklon. Zaljubljenicima u modu posebno će se svidjeti modeli s jasno istaknutim logotipom proizvođača.

A što je s kišobranom?

Kišobran je zaista originalna ideja za poklon, pogotovo uzimajući u obzir kišovito vrijeme koje je pred nama. Birajte među velikim modelima koji izgledaju elegantno ili pak onim sklopivima koji se jednostavno mogu smjestiti u torbu ili ruksak, zahvaljujući čemu su pri ruci u svim prilikama.

Kapa, šal i rukavice

U skladu s hladnim vremenom, kapa, šal i rukavice (ili bilo koja njihova kombinacija) odlična su ideja za poklon za muškarca. Od klasičnih jednobojnih modela, do živahnih modela u jarkim bojama i sa zanimljivim dezenima ili neobičnim ukrasima, ponuda kapa, šalova i rukavica zbilja je bogata, zahvaljujući čemu ćete sigurno jednostavno pronaći upravo ono što tražite.

Klasika – čarape

Na kraju, ako ništa od ovih ideja za vas nije izvedivo, iz bilo kojeg razloga, uvijek možete odabrati vječni klasik: muške čarape. Budući da su čarape u pravilu potrošni odjevni predmet kojeg nikada nema dovoljno, prekrasan par čarapa ili, još bolje, komplet od više parova, odlična je ideja za poklon koja nikada neće izaći iz mode, ali i svakodnevnog života. Ako želite ovaj poklon učiniti malo posebnijim, odaberite čarape popularnog modnog brenda s jasno istaknutim logotipom.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU