20.5 C
Sarajevo
Četvrtak, 29 rujna, 2022

Novi asfalt i za mještane ulice Visočka u MZ Drivuša

U Zenici se trenutno izvode i radovi na sanaciji ulice Visočka u Mjesnoj zajednici Drivuša, a nakon kojih će mještani ovog naselja dobiti 415 metara potpuno novog asfalta.

Nakon okončanog otvorenog postupka javne nabavke radove izvodi firma “Komgrad-Ze”, a vrijednost ovog projekta iznosi 52.912,72 KM sa PDV-om.

Valja istaći kako je Gradska uprava Zenica ranije u Mjesnoj zajednici Drivuša realizirala projekt adaptacije prostorija MZ Drivuša.

Od značajnijih radova koje Gradska uprava Zenica trenutno realizira na području Zenice valja izdvojiti uređenje Londže (urbani-zeleni otok), sanaciju stepeništa na Kamberovića polju, rekonstrukciju odnosno sanaciju ulice Mejdandžik, Štrosmajerove i Gornjozeničke ulice, početak radova na rekonstrukciji ulice Armije BiH.

Novi asfalt urađen je za selo Gradina, a pored toga u toku su i radovi na izgradnji sportskog igrališta u Mjesnoj zajednici Blatuša, kao i radovi na sanaciji platoa i prilaza zgradi u ulici Zije Dizdarevića na broju 30.

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

Supported by TNT Grupacija
Rahela
Rahelahttp://www.tnt.ba
Rahela Čabro je urednica na radiju i novinarka s decenijom iskustva. Blog je opušta, voli da istražuje i piše razne teme, posebno biznis ideje.
MOŽDA VAS ZANIMA
Supported by TNT Grupacija spot_img
DRUGI UPRAVO ČITAJU