Novi Travnik i ove godine domaćin Sportskih igara mladih


Današnji sastanak u organizaciji Općine Novi Travnik povodom nadolazećih Sportskih igara mladih okupio je predstavnike škola i organizatore, s jasnim fokusom na unapređenju ovog ključnog sportskog događaja za djecu i mlade. Razgovaralo se o utvrđivanju Pravilnika i detaljima samog događaja, Načelnik Stjepan Dujo još jednom je kazao kako Općina stavlja svoje kapacitete na raspolaganje za ovaj događaj.

I ove godine očekuje se sjajan odziv mladih sportaša i entuzijasta. Naglašeno je kako će dio manifestacije biti organiziran u Novom Travniku već treću godinu za redom, što dodatno potvrđuje Novi Travnik kao nezaobilazno odredište za ovaj važan sportski događaj.

Najveći naglasak stavljen je na zadovoljstvo djece, koje je, kako su kazali sudionici sastanka, najvažniji aspekt ovog događaja. Očekuje se kako će 3. lipnja, kada će se događaj održati na području Novog Travnika, biti obilje noviteta i uzbuđenja za sve sudionike. Svi detalji i novosti bit će predstavljeni na press konferenciji koja je zakazana za sredinu svibnja, dok organizatori i dalje rade neumorno kako bi osigurali da ovogodišnje Sportske igre mladih budu nezaboravno iskustvo za sve uključene.


centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU