Novi Travnik/ Načelnik i predsjedavajući čestitali Međunarodni praznik rada

Načelnik Općine Novi Travnik i predsjedavajući Općinskog vijeća uputili su čestitke u povodu Međunarodnog praznika rada koje prenosimo u cijelosti:

U povodu 1. svibnja/maja, Međunarodnog praznika rada, općinska administracija na čelu sa načelnikom Stjepanom Dujom svim Novotravničanima, u zemlji i inozemstvu, upućuje najiskrenije čestitke sa željom za dobro zdravlje, uspjeh u radu i životu!

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike obavijestilo je  javnost da je Prvi maj/svibanj međunarodni praznik rada i da se obilježava dva dana  (1. i  2. maja/svibnja). Zakonom o praznicima  propisano je da ukoliko jedan od dana u koje se slavi Prvi maj/svibanj padaju u nedjelju, praznikom se smatra prvi naredni dan poslije ta dva dana. Shodno navedenom, a s obzirom da 2. maj/svibanj 2021. godine pada u nedjelju, obavještavamo javnost da su neradni dani u Federaciji Bosne i Hercegovine subota 1. maj/svibanj, nedjelja 2. maj/svibanj i ponedjeljak 3. maj/svibanj 2021. godine.

Svim građanima općine Novi Travnik u povodu 1. maja, Međunarodnog praznika rada upućujem najiskrenije čestitke. Sretan Praznik rada! PREDSJEDAVAJUĆI OPĆINSKOG VIJEĆA Selver Zukić

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU