NOVI TRAVNIK: Polaznicima Akademije ženskog poduzetništva uručeni certifikati

Certifikati su svečano uručeni polaznicama Akademije ženskog poduzetništva koje su pohađale edukaciju s ciljem unapređenja znanja i vještina za kvalitetnije upravljanje poslovanjem. Klub za podršku poduzetništva žena Novi Travnik bio je pokretač ove Akademije, koju je pohađalo 15 poduzetnica iz različitih sektora. Polaznice su izrazile veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima i kvalitetom programa, te istakle da su njihova očekivanja nadmašena.

Gabriela Rijic, predsjednica Kluba za podršku poduzetništva žena Novi Travnik, izjavila je: “Zadovoljne smo odabirom tema, predavačima s bogatim iskustvom u biznisu i mnogim primjerima iz prakse, kao i našim sudjelovanjem u diskusijama i rješavanju poslovnih slučajeva.”

Predavači na Akademiji bili su poslovni savjetnici, menadžeri i stručnjaci sa bogatim iskustvom u domaćim i inostranim kompanijama. Obuhvaćene su teme poput Soft Managementa, upravljanja likvidnošću i investicijama, upravljanja vremenom, digitalnog marketinga, poslovnog pregovaranja i uvjeravanja, osobnog brendinga te efikasne i uspješne prodaje. Planira se nastavak edukacije i unapređenje znanja žena poduzetnica u Novom Travniku putem dodatnih programa i proširenjem broja polaznica na uključivanje malih poduzeća i biznisa.

novi travnik: polaznicima akademije ženskog poduzetništva uručeni certifikati novi travnik: polaznicima akademije ženskog poduzetništva uručeni certifikati novi travnik: polaznicima akademije ženskog poduzetništva uručeni certifikati novi travnik: polaznicima akademije ženskog poduzetništva uručeni certifikati

“Današnja svečana ceremonija uručivanja certifikata predstavlja korak naprijed ka osnaživanju poslovnih žena i njihovom aktivnijem uključivanju u poslovne tokove, što će sigurno doprinijeti jačanju ekonomije lokalne zajednice”, dodao je Stjepan Dujo, načelnik Općine Novi Travnik, koji je također uručio certifikate.

Općina Novi Travnik bila je od pomoći u realizaciji Akademije.

Izvor: ( centralna.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU