22 C
Sarajevo
Utorak, 24 svibnja, 2022

  NOVI TRAVNIK / Posjeta preduzeću „Građevinar“ d.o.o.

  U okviru implementacije Projekta poboljšanja lokalnog okruženja za investiranje (LIFE) a u cilju realizacije Programa postinvesticijske podrške i rada s investitorima u 2019. godini, prestavnici ministarstva gospodarstva KSB/SBK (pomoćnik ministra privrede SBK/KSB g-din Zihnija Aganović) i Službe za gospodarstvo, poduzetništvo i lokalni razvitak općine Novi Travnik (pomoćnik načelnika Branko Brkan i stručni savjetnik za lokalni ekonomski razvooj Josip Budimir), posjetili su dana 18.09.2019 god. poduzeće „Građevinar“ d.o.o. Novi Travnik.

  Tema razgovora bilo je stanje u gospodarstvu, i rješavanje otvorenih pitanja investitora koja su u nadležnosti općine i kantona kao i pitanja iz nadležnosti viših razina vlasti, a u cilju poboljšanja ambijenta za brži i veći gospodarski rast.

  Tim koji je posjetio ovo poduzeće se u razgovorima sa odgovornim osobama u firmi upoznao sa problemima sa kojima se ovaj gospodarski subjekti susreće u svom poslovanju te je obećano da će poduzeće ubuduće imati bolji servis kako od strane kantonalnog Ministarstva Gospodarstva tako i Općine Novi Travnik.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  DRUGI UPRAVO ČITAJU
  MOŽDA VAS ZANIMA