Novi Travnik: Večeras počinje Napretkovo kulturno ljeto „iNOVIraj“ 2022.

Večeras u 19 sati u sali Osnovne škole „Novi Travnik“ bit će otvoreno Napretkovo kulturno ljeto „iNOVIraj“2022. Nakon službenog otvorenja kulturnog ljeta bit će upriličena književna večer, u okviru koje će biti predstavljen roman „Na Vrbasu tekija“, najnovije djelo suvremenog bosanskohercegovačkog i hrvatskog pisca Josipa Mlakića.

Knjigu će predstaviti bosanskohercegovački pisac Anto Zirdum, kao i sam autor. Večer će biti obogaćena i glazbenim sadržajem u izvedbi Ive Jandrića. Uvodni program i samo predstavljanje knjige vodit će Nebojša Dimitrijević. Nakon završetka službenog dijela programa uslijedit će druženje s piscem i potpisivanje knjiga.

Napretkovo kulturno ljeto traje tri dana.

Za sutra je najavljen koncert BIG BAND-a BJELOVAR koji će se od 20 sati održati na Trgu drinskih mučenica. U uvodnom dijelu koncerta nastupit će vokalni sastav Viteški akordi iz Viteza i vokalni sastav Ivančice i prijatelji iz Busovače.

Treće večeri, u subotu u 19 sati u Domu kulture u Novom Travniku bit će održana kazališna predstava „Ugledni gost“ Fadila Hadžića, u izvedbi HKUD „Dinara“ Kazališna scena „Cleuna“ iz Livna.

Ulaz je slobodan za sve tri večeri.

drukciji.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU