Novo u Frizersko-kozmetičkom salonu “Hair Style” Travnik/ HydraFacial i Dermapen tretmani, a od sada u salonu radi i popularna frizerka Nina!

Donosimo vam nekoliko novosti iz Frizersko-kozmetičkog salona “Hair Style” iz Travnika!

Od sada u ovom divnom salonu imate priliku koristit nove uređaje za ljepotu i mladost vaše kože!

HydraFacial tretman – Hidro abrazija i hidratacija lica, spada u najmoderniju piling i detox tehnologiju, koja je kombinacija vodenog pilinga, vakuuma i hidrofilnih profesionalnih preparata za hidrataciju, podmlađivanje i osvježavanje kože lica, vrata i dekoltea.

HydraFacial je sveukupni tretman njege kože koji objedinjuje čišćenje kože tj.abraziju lica koja se vrši pod dejstvom hidrofilnih aktivnih tvari pod pritiskom, vacuum masažu i unošenje aktivnih tvari u dublje slojeve kože. HydraFacial tretman se preporučuje za sve tipove kože za dubinsko čišćenje i hidrataciju lica, za masnu i problematičnu kožu s porama, za hidrataciju suhe kože, za pomlađivanje i osvježenje lica, popravljanje tonusa, izgleda i kvaliteta kože.

Ako želite da zauvek odstranite strije, ožiljke i bore, donosimo jop jedan odličan  tretman za vas!

Dermapen je kozmetički tretman koji se radi Dermapen uređajem.  Dermapen zateže kožu lica, vrata i dekoltea, i to na vrlo lep način. Ovaj tretman pojavio se kao otkrovenje za sve one žene koje su digle ruke od kozmetičkih tretmana koji ih nisu načinili mlađima, koliko se očekivalo.

Dermapen se svrstava u podgrupu mezoterapije, ali je daleko naprednija verzija od tretmana mezoestetike. Ova metoda koja podmlađuje lice svrstana je u jednu od najboljih metoda 21. vijeka.

Dermapen tretman se izvodi posebim uređajem koji liči na olovku te odatle i naziv samog tretmana. Tretman sastoji iz procedure kojom se malim ubodima  stimuliše proizvodnja kolagena, te se na taj način omogućava bolja apsorpcija aktivnih kozmetičkih supstanci. Slični efekti dobijaju se kod laserskog tretmana lica.

Ovaj tretman izgleda kao da nas neko pročisti i vrati nam savršenu kožu koja nam je nedostajala. Uklonite ožiljke, bore, ili jednostavno uradite revitalizaciju umorne kože!

Za sve dodane informacije i rezervacije termina možete se javiti na broj 061/798-005 Alma Šarić (vlasnica salona).

Podsjetimo vas da kod divne i ljubazne Alme možete iraditi i ostale tretmane lica i tijela, mašaže, manikuru ili perikuru .

Također od nedavno u  Frizersko-kozmetičkom salonu “Hair Style” na Žitarnici radi i popularna frizerka Nina, a termin za frizerske usluge rezervišite na  063/171-555 ili 061/817-447.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU