Novogodišnja akcijska ponuda stanova u S.P.O. ”GARDEN” Tuzla

Ovu godinu ćemo završiti sa pozitivnim informacijama za naše građane i javnost, te ćemo iskoristiti priliku da najavimo izgradnju našeg novog stambeno-poslovnog objekta u Tuzli, a ujedno i predstavimo akcijsku ponudu koja je u toku.


Radi se o S.P.O. ”Garden” koji će se graditi na izuzetno mirnoj lokaciji,Irac-Paša bunar. U neposrednoj je blizini stadiona ”Tušanj”, fakulteta, srednjih škola, tržnog centra i svih potrebnih objekata za ugodan svakodnevni boravak, a sa druge strane, na dovoljnoj udaljenosti da bi se vodio miran i ugodan život.
U toku  je posebna akcija na sve stanove u ovom objektu gdje svi kupci ostvaruju popust u iznosu od 200,00 KM/m2.

novogodišnja akcijska ponuda stanova u s.p.o. ''garden'' tuzla
novogodišnja akcijska ponuda stanova u s.p.o. ''garden'' tuzla

Uz ovaj objekat doživjet ćete osjećaj pripadnosti; osjećaj za kulturu života i stanovanja i osjećaj udobnosti. Okruženi prirodnim ambijentom u užoj gradskoj jezgri. Stambeno-poslovni objekat “Garden” na prvo mjesto stavlja udobnost i privatnost za buduće kupce.

Investitor i izvođač radova je TEHNOGRAD-company d.o.o Tuzla koja na tržištu posluje više od 75 godina. Vodeći se vrhunskim kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova stekli smo povjerenje svojih kupaca i osigurali mjesto sigurnog i pouzdanog partnera u oblasti građevinarstva i stanogradnje.

novogodišnja akcijska ponuda stanova u s.p.o. ''garden'' tuzla
novogodišnja akcijska ponuda stanova u s.p.o. ''garden'' tuzla

U ovom trenutku kompanija izvodi radove na šest stambenih objekata na području Tuzlanskog kantona, a uskoro najavljujemo i izgradnju stambenog objekta u Lukavcu o čemu  ćemo ubrzo informisati javnost.

Za informacije o prodaji stanova kontaktirajte na:

035/252-642

marketing@tehnograd-company.ba

ili nas posjetite na adresi Fra Grge Martića 8. 75000 Tuzla

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU