Novotravničke mažoretkinje očarale svoj grad Božićnim koncertom (FOTO)


U duhu blagdana, Novotravničke mažoretkinje su obogatile atmosferu svog grada spektakularnim osmim samostalnim Božićnim koncertom koji je oduševio sve prisutne u prepunom Domu kulture.

 

S obzirom na svoj neizmjerni talent, vještinu i predanost, mažoretkinje su ove godine odlučile darovati svom gradu jedinstveno iskustvo Božićnog koncerta. U utorak navečer, okupljeni građani u Domu kulture su bili svjedoci fantastične izvedbe koja je prštala energijom, ritmom i blagdanskom čarolijom.

novotravničke mažoretkinje očarale svoj grad božićnim koncertom (foto) novotravničke mažoretkinje očarale svoj grad božićnim koncertom (foto) novotravničke mažoretkinje očarale svoj grad božićnim koncertom (foto)

Ovaj nezaboravan događaj bio je rezultat napornog rada i posvećenosti svakog člana mažoretkinja. Njihova točnost, koordinacija pokreta i usklađenost u izvedbi dočarali su pravo remek-djelo, priredivši publici magičnu večer ispunjenu melodijama blagdana.

 

“Oduševljeni smo podrškom koju smo dobili od naše zajednice i sretni smo što smo mogli podariti ovo posebno iskustvo gradu koji nas podržava. Nadamo se da smo barem na trenutak unijele radost i veselje u srca svih prisutnih”, izjavila je Nikolina Lukić, voditeljica Novotravničkih mažoretkinja.

 

Ovaj Božićni koncert nije samo bio glazbeni događaj, već i prilika za zajedništvo i slavljenje zajedno s sugrađanima. Mažoretkinje su zaslužile veliko priznanje za svoj trud i izvedbu koja će ostati dugo u sjećanju građana Novog Travnika. Nestrpljivo se očekuju njihovi budući nastupi koji će sigurno donijeti još više veselja i radosti u zajednicu.

S pravom možemo reći čestitamo ukrasu Novog Travnika.

novotravničke mažoretkinje očarale svoj grad božićnim koncertom (foto) novotravničke mažoretkinje očarale svoj grad božićnim koncertom (foto) novotravničke mažoretkinje očarale svoj grad božićnim koncertom (foto) novotravničke mažoretkinje očarale svoj grad božićnim koncertom (foto) novotravničke mažoretkinje očarale svoj grad božićnim koncertom (foto)

Foto: Notra.ba

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU