Novotravničke odbojkašice osvojile broncu na Međunarodnom turniru u Sloveniji


Općina Novi Travnik podržala mlade sportašice i članice Odbojkaškog kluba Victory na nedavnom međunarodnom turniru u Logatecu, Slovenija. Zahvaljujući njihovoj neumornoj predanosti i podršci, klub je ostvario nevjerojatno iskustvo natjecanja na svjetskoj razini.

Prikupivši značajno treće mjesto i osvojivši brončanu medalju u izuzetno konkurentnoj areni, mlade su sportašice demonstrirale svoju izvanrednu sposobnost i ponosno predstavile Novi Travnik. Ovaj izvanredan uspjeh naglašava važnost podrške lokalne zajednice u razvoju sportskih talenata i produbljuje vezu između općinske uprave i mladih.

Općina Novi Travnik srdačno čestita Odbojkaškom klubu Victory na izvanrednom postignuću te s nestrpljenjem očekuje nove sportske uspjehe u budućnosti.

novotravničke odbojkašice osvojile broncu na međunarodnom turniru u sloveniji novotravničke odbojkašice osvojile broncu na međunarodnom turniru u sloveniji novotravničke odbojkašice osvojile broncu na međunarodnom turniru u sloveniji novotravničke odbojkašice osvojile broncu na međunarodnom turniru u sloveniji

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU