‘Nudim 50.000 eura, dajte mi informaciju tko je zapalio aute’

U petak rano ujutro u mirnom naselju Finida u Poreču izgorjelo je čak tri automobila, a sada vlasnik Vladimir G. preko društvenih mreža nudi nagradu od čak 50.000 eura u gotovini onom tko da točnu informaciju tko mu zapalio ta vozila

Telefonski nam kazao da ne zna tko bi počinitelj mogao biti, no kako pretpostavlja da ta osoba može biti samo iz iste branše ili neki ljubomorni pojedinac, jer on svojim poslom preprodaje automobila nikoga nije prevario niti oštetio. Rekao nam i kako je veoma ogorčen zbog svega, da je policija odradila posao, a obzirom da su vozila zapaljena namjerno, odlučio se na ovakav iskorak kako bi saznala se istina i pronašao krivac.

Podsjetimo, kako nam ispričao otac njegove supruge, u petak oko 1,40 sati iz sna su ga probudile mini eksplozije slične petardama, a kada je pogledao kroz prozor automobili su već bili buktinje. Prvo što je vidio i nije mogao vjerovati bio je BMW iz kojeg je vatra šikljala tri metra u vis. No kada je bolje pogledao vidio je da isto tako gori i Mercedesov kombi i mali Citroen u njihovom vlasništvu, prenosi 24 sata.

Odmah su pozvali vatrogasce, a u njihovoj je kući zavladala panika. Odmah su izletjeli van s kanistrima vode i protupožarnim aparatima, no unatoč trudu ništa nisu mogli učiniti.

Probudili su se tada i svi susjedi okolnih kuća, a onda su u onoj panici do dolaska vatrogasaca ipak uspjeli odgurnuti barem maleni Citroen od Mercedesa da sav ne izgori, rekao nam ujutro punac Vladimir. Napomenuto nam je kako su sva vozila inače od njegova zeta Vladimira, te da se on bavi uvozom i prodajom istih, te kako u drugom djelu grada ima autopraonu.

Vatrogasci su sa dva vozila i četiri vatrogasaca u ulicu 43. Istarske divizije u mirno porečko naselje Finida stigli u rekordnom roku, te u petak u 1,47 sati započeli s gašenjem automobila, a požar svladali u 2,18 sati. Policija je u međuvremenu obavila očevid, no iako službenog izvješća nema, već se tada sa sigurnošću baratalo podacima kako je požar automobila bio podmetnut, jer je vatra u sva tri vozila buknula iz motorna prostora.

 

 

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU