13.8 C
Sarajevo
Srijeda, 7 lipnja, 2023

NUMEROLOGIJA Posljednji broj u godini vašeg rođenja otkriva kada ćete steći ogroman novac

Kako ističe, niko se ne rađa sa mogućnošću da ima manje ili više, samo treba da uspostavite harmoniju sa elementom kojem pripadate. Svoj element možete odrediti na osnovu posljednje cifre godine rođenja:

  • 0, 1 – metal
  • 2, 3 – voda
  • 4, 5 – drvo
  • 6, 7 – vatra
  • 8, 9 – zemlja

Kada odredite koji ste element, saznajte na koji način možete ostvariti novac i obilje:

Element Zemlje – sačuvajte svoj omiljeni posao i optimizam

Element Zemlje u feng šuiju podrazumijeva stabilnost i samopouzdanje. Međutim, ove osobe mogu da ograniče sreću svojim pesimističnim izjavama i negativnim stavom. Predstavnici ovog elementa često blokiraju novčani tok negativnim mislima da neće uspjeti, da toga nisu dostojni i drugim beskorisnim iskustvima. Još jedan važan aspekt je da većina novca za ljude elementa Zemlje dolazi od posla koji vole i u kojem zaista uživaju. Kada nešto urade sa zadovoljstvo, to im se vraća kroz energiju obilja. Za njih je savršena poslovna ideja da hobi pretvore u biznis.

Element Drvo – ne gubite vrijeme

Ukazuje na tačnost, red i pouzdanost. Međutim, sitničavost ponekad sprječava dalji razvoj. Važno je da imate pažljiviji odnos prema novcu. Pazite kako je novac složen u novčaniku, da li je u njemu haos. Ne razbacujte novac po kući, on uvijek treba da bude na svom mjestu. Kada zavlada red u vašem novčaniku i budžetskom planu, finansije će mnogo lakše ići od ruke.

Element Metal – zaslužujete više

Metal simbolizuje čvrstinu, odlučnost i izdržljivost. Ljudima sa ovim elementom važno je da svoj novac vežu za određene ciljeve, jer jedino se tako može umnožiti. Češće postavljate ciljeve i napravite dobar plan za njihovo postizanje. Važno je da planirate svoje troškove i prihode. Takođe, nemojte prestati da sanjate i ne plašite se svojih želja – poželite više i podignite ljestvicu. Stabilnost nije za vas, za vas su stalni rast i razvoj.

Element Voda – živite lakše

Element vode je vešto prilagođavanje promjenama i ostvarenje snova. Njihova moć je u tome da se vrlo često njihove misli materijalizuju u stvarnosti. Važno im je da paze na svoje riječi, želje i misli. Ne smatrajte novac nečim prljavim, a bogate ljude nedostojnim. Naučite da razmišljate o novcu sa poštovanjem. Sanjajte velike snove. Dozvolite sebi više nego što možete. Nemojte se plašiti da bar ponekad živite iznad svojih mogućnosti. Nemojte žaliti zbog novca potrošenog na sebe. Razmazite se!

Element Vatra – trošenje, trošenje i trošenje

Vatra je element aktivnosti i moći. Dozvolite sebi da trošite novac. Štednja i stalna štednja za neke dane koji dolaze samo usporavaju kretanje novčanog toka. To ne znači da treba da rasipate, već da živite i pustite normalan tok novca da cirkuliše. Novac u rukama predstavnika ovog elementa uvijek treba da bude u pokretu. Kod vas postoji bliska veza između materijalne, finansijske strane i privatnog života.

BONUS VIDEO:

NUMEROLOGIJA Posljednji broj u godini vašeg rođenja otkriva kada ćete steći ogroman novac appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU