NUMEROLOŠKA PREDVIĐANJA ZA JUL Šesticama se smiješi ljubav, osmicama brdo para…

Jul je prema numerologiji univerzalni mjesec i nosi broj 4 koji se dobija sljedećom računicom: sabiranjem broj 7 što je redni broj jula sa ciframa godine 2022. odnosno 7+2+0+2+2= 13, što se dalje sabira 1+3=4.

Šta označava broj četiri? Nadovezuje se na mjesec jun koji je bio u znaku broj 3, koji između ostalog simbolizuje zabavu. Četvorka je simbol discipline, logičkog i metodičnog stava u svemu što radite. To dalje znači da će nam posao i karijera biti prvi na listi prioriteta, ali se diciplina i organizovanost mogu lako prenijeti i na ostale sfere života, važno je samo da već na početku mjeseca sastavite plan, piše numerology.com.

Broj četiri donosi i sigurnost na svim poljima pa tako i sa finansijama. Jul će biti pravo vrijeme da napravite dugoročne planove.

Ali i sjajno vrijeme za sklapanje prijteljstva koja mogu biti ona za cijeli život.

Numerološka predviđanja za svaki broj:

Kako biste saznali numerološke analize za jul, najprije treba da izračunate svoj lični godišnji broj koji se izračunava na sljedeći način:

– saberite prvo cifre dana i mjeseca svog rođenja sve dok zbir ne svedete na jedan broj. Primjera radi, ako ste rođeni 16. jula, računate ovako 1+6+7=14, 1+4=5.

– saberite zatim cifre tekuće godine: 2+0+2+2=6.

– saberite lični godišnji broj i broj 2022. godine: 5+6=11, 1+1=2.

Dakle, osoba rođena 16. jula ima lični godišnji broj dva.

Drug korak je lični mjesečni broj, koji se dobija dodavanjem ličnog godišnjeg broja na redni broj mjeseca jula – sedam. Odnosno: ako je vaš godišnji broj dva, saberete ga sa sedmicom, i saznate da će vam jul proteći u znaku broja devet.

Jul vas ohrabruje da napravite važnu životnu promjenu. Ne mora to da bude potpuni životni preokret, ali budite iskreni prema sebi u vezi sa onim što dugo izbjegavate. Ovo je vaša prlika da budete hrabri pa obavite taj poziv, napravite prvi korak, prijavite se za tu poziciju…

Vjerujte svojim instinktima. Možete dočekati avgust kao potpuno nova osoba.

Lični mjesečni broj 2

Bićete osjetljiviji nego inače jer se broj dva smatra psihičkim brojem, podstiče snažne veze sa našim unutrašnjim ja, sa našom intuicijom ali i sa drugi ljudima.

Za razliku od juna kada ste mogli sve sami, narednog mjeseca trebaće vam razgovor i savjet nekog iz okruženja, više nego što je to uobičajeno. Zato se ne ustručavajte da kažete šta vas mučite i da otkrijete svoje dileme.

Lični mjesečni broj 3

Vaša kreativnost će cvjetati. Osjetićete divnu lakoću postojanja. Da li ste oduvijek željeli da naučite da igrate salsu ili da kreirate odjeću? Jul je vrijeme za to. Pored toga, snaga vašeg šarma doći će potpuno do izražaja. Ne propuštajte prilike da to i pokažete.

Lični mjesečni broj 4

Trenutak je da u svoj posao unesete disciplinu i organizaciju. I nemojte samo pričati šta želite da radite već pređite sa riječi na djela.

Imajte na umu da vam se smiješi materijalni dobitak, samo polako i sa pravom stategijom idite ka cilju. I nemojte da se previše zanemarujete detaljima kako ne biste izgubili iz vida širu sliku.

Lični mjesečni broj 5

Očekuju vas avanture! Jednostavno, neće vas “držati mjesto”. Broj 5 donosi i priliku za novi početak odnosno popravljanje “pukotina” u vašem životu. Ali kako se nalazite na polovini godišnjeg ciklusa, dobro razmislite, napravite promjenu i krenite iznova. Jul je idealan mjesec da se pobrinete fizičkim zdravljem. Razne aktivnosti poboljšaće vašu vitalnost.

Lični mjesečni broj 6

Broj šest donosi saosjećanje i ljubav pa ćete drugima biti veliki oslonac. Vi ćete bi koji će preuzeti najveću odgovornost ali nemojte da zanemarite u potpunosti svoje potrebe.

Ako ste u potrazi za romantikom, jul će biti vaš srećan mjesec. Lako možete upoznati “onu pravu” osobu. Ukoliko ste već u vezi, bliskost između vas i partnera postaće još jača.

Lični mjesečni broj 7

Neće vam prijati gužve. Imaćete želju da se osamite. Ne ustručavajte se da odbijete poziv za druženje. Kada osjetite potrebu za predahom, dozvolite sebi tajm aut. Pisanje dnevnika može vam pomoći da razbistrite misli. Oslobodite se pritiska da morate da postignete nešto više jer će biti kontraproduktivno.

Lični mjesečni broj 8

Većina numerologa ovaj broj povezuje sa novcem zato rizikujte i investirajte. Vaš trud bi mogao da vam donese finansijsku nagradu.

Kažu i da broj osam nosi sa sobom snažnu energiju, važno je da je prepoznate i usmjerite u dobrom pravcu.

Lični mjesečni broj 9

Broj devet označava kraj jednog ciklusa. U julu se treba osloboditi onoga što niste željeli da pustite dosada. I znajte da kraj uvijek znači i novi početak. Nemojte se plašiti nepoznatog. A ukoliko ne prihvatite promjene, propustićete priliku za razvoj i napredak, piše Žena.Blic.

NUMEROLOŠKA PREDVIĐANJA ZA JUL Šesticama se smiješi ljubav, osmicama brdo para… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU