Obavijest iz JU ”Dječji vrtić” Vitez

Pozivaju se roditelji djece za upis u PROGRAM PREDŠKOLSKOG ODGOJA u J.U ,.Dječji vrtić“ Vitez po pozivu Ministarstva obrazovanja,znanosti,kulture i športa Broj,03-34-1150/23 od 23.10.2023 godine.

  1. Program predškole u 2023/2024 školskoj godini namijenjen je djeci koja će do 01.lipnja/juna 2024 godine navršiti šest godina života i koja nisu pohađala neku od predškolskih ustanova u godini pred polazak u školu.
  2. Roditelj/skrbnik koji ima dijete iz točke 1 ovog Poziva dužan je prijaviti dijete u predškolsku ustanovu J.U,,Dječji vrtić“ Vitez ili( osnovnu školu koja je najbliža) u koju želi da njegovo dijete pohađa Program predškolu.
  3. Za prijavu odnosno evidentiranje djeteta,koje će se obavljati u razdoblju od 26 listopada /oktobra 2023 godine do 17. studenog /novembra 2023 godine u J.U,,Dječji vrtić“ Vitez . Nije potrebna nazočnost djeteta niti predočenje bilo kakve dokumentacije.
  4. Tijekom 2023/2024. Školske godine roditelj/skrbnik dužan je odvesti dijete-polaznika neposredno pred početak pohađanja Programa predškole na liječnički pregled u Dom zdravlja Vitez. Liječnički pregled obvezan je za sve polaznike koji će pohađati Program predškole u J.U,,Dječji vrtić“Vitez.
  5. O upisu djeteta u Program predškole(sa svom potrebnom dokumentacijom) kao i početak realiziranja tog Programa roditelja/skrbnika pravodobno će obavjesti J.U,,Dječji vrtić“ Vitez preko sredstava javnog informiranaj.
Program-predskole-2Preuzmi
Prijavni-obrazac-za-program-predskole-1Preuzmi

IZVOR: www.radiovitez.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU