Obitelj ubijene Amre demantira da je bila u vezi s ubojicom iz policije: ‘Časna i poštena žena, živjela je u vjeri!‘

Novi slučaj femicida potresao je sinoć Bosnu i Hercegovinu. U Tuzli je, naime, djelatnik MUP-a Tuzlanskog kantona Elvis Ćustendil s više hitaca usmrtio Amru Kahrimanović koja je preminula na licu mjesta.

Ćustendil je zatim pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhićen je ispred zgrade u kojoj je živio. Kako je potvrdio i Dževad Korman, komesar MUP-a TK, Ćustendil je bio u alkoholiziranom stanju.

Portal Dnevnog Avaza kontaktirala je obitelj ubijene Amre Kahrimanović koja je demantirala navode da su ona i Ćustendil bili u nekoj vrsti odnosa.

Sin i brat ubijene su naveli da je Karimanović bila časna i poštena žena u vjeri.

Ćustendil nije bio na dužnosti kobne noći. U lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat prije ubojstva dogodio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih “kolega” s kojima je sjedio narušavao javni red i mir.

Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate što su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala, to odbio. Nakon toga, došlo je do prepirke između nesretne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil izvadio pištolj i ispalio više metaka u nju, piše Avaz.dnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU